Хогуортс
важно е ! Добре дошли в света на Хари Потър ! Имате възможност да се регистрирате и да бъдете пълноправен член на магическия свят. Следвайте стъпките в темата "начало" ,за да имате официален герой. (рекламите ще изчезнат, веднага след като влезете в регистрацията си) За сега виджате само някой форуми, но след като направите стъпките ще се покажат всичките важно е !

Отдел "Наранявания, причинени от магически създания"

Go down

Отдел "Наранявания, причинени от магически създания"

Писане by Сириус Блек on Вто Мар 31, 2009 9:16 am

Тук ще са имената
на пациентите и личната им информация, При спешност в тази област ще се
идва първо тук на преглед и ще се настанява в стая.
avatar
Сириус Блек
Директор, преп-л Трансфигурация и рък-л на "Грифиндор"
Директор, преп-л Трансфигурация и рък-л на


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Отдел "Наранявания, причинени от магически създания"

Писане by ???? on Вто Юни 23, 2009 2:44 pm


Министърът на магията влетя в "Свети Мънго". Беше бесен. "Защо е изписала Малфой, след като той трябваше да остане на лечение?!?!?" , мислеше си Фьортедо докато минаваше покрай рецепцията. Мирисът го водеше точно към Блеър. Сякаш прескочи всичките стълби, които водеха до първия етаж. Вървеше по коридода, разминаваше се с хората, сякаш изобщо не ги виждаше. Промуши се през двама лекари и влезна в една добре осветена стая, в която лежеше пациент, видимо в безсъзнание, целият бинтован, а Блеър седеше над него и го наблюдаваше.
– Как можа да го направиш?!? - разярено попита Фьортедо.
– Кое? - отвърна в първия момент стъписано Блеър.
– Да изпишеш Малфой, как кое?! - министърът губеше търпение.
– Да поговорим на друго място, да не притесняваме пациента!
Двамата излезнаха от стаята и влезнаха в друго помещение, точно срещу това, на което имаше табелка - "За персонал".

????
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: Отдел "Наранявания, причинени от магически създания"

Писане by Принцеса Блеър on Вто Юни 23, 2009 2:59 pm

Те влезнаха и тя заключи вратата след нея. Почисти листата от дивана и се отпусна спокойно на него:
- Не видях никакви притеснения, а и момчето обеща да идва на профилактични прегледи всяка седмица - каза хладнокръвно лечителката
Министърът видимо се изнерви от спокойствието й:
- Нямаш идея какво си направила, нали? Малфой е изчезнал! Нали си лечител как може да не си забелязала лудостта му. Не прочете ли досието му??!
Блеър се изнерви от тона на графа:
- Некадърна лечителка ли ме наричате?! - тя вече беше бясна. Никой не можеше да й говори така - Знаеш с кой разговаряш, нали? - просъска през зъби и посегна към пръчката си
- Изобщо не си го и помисляй! - след като изрече тези думи, той посегна към ръката й я обезвреди за секунди. Долепи се плътно до нея и се усмихна ехидно:
- Знам мислите ти - прокара устни по ухото й и тя леко потръпна от удоволствие
После с едно движение уви ръцете й и ги върза отзад така, че да не може да помръдне...

_________________
XoXo

Върнете се в началото Go down

Re: Отдел "Наранявания, причинени от магически създания"

Писане by ???? on Вто Юни 23, 2009 3:16 pm

Беше извън кожата си от яд. Имаше чувството, че точно в този момент може да я убие. И все пак...част от яда му бе изместен от възбуда. Тази жена, с тази къса униформа, вързана изглеждаше прекалено сексапилно, за да бъде убита. Той задържа още няколко секунди пръчката във въздуха, след което я свали. В него бушуваще ярост, примесена с възбуда. Той отвърза за момент ръцете и, и като ги държеше здраво ги изкара отпред, повдигна ги и отново завърза жената за една хоризонтала закачалка, вградена за стената. Сега униформата и подчертаваше изваяното тяло. Той разкъса горнището и, а устните и езика му започнаха да шарят по тялото и. Бързо разкопча и сутиена, като разкъса презрамките, измъкна го и го захвърли настрани. Принцесата се съпротивляваше. Бе видимо ядосана и графът познаваше по очите и, че ако се измъкнеше, щеше да го убие. Той бавно спусна ръката си надолу меду краката и, като бръкна под късата и пола. В следващият момент Блеър престана да се съпротивлява и усните и се впиха в тези на графа.

????
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: Отдел "Наранявания, причинени от магически създания"

Писане by Принцеса Блеър on Вто Юни 23, 2009 3:30 pm

Той я повдигна леко и тя обхвана кръста му с бедрата си. От това полата й леко се повдигна и той разбра, че тя иска същото, което иска и той. Отвърза я и я подпря на ръба на масата. Блеър се усмихна леко и наведе главата си назад. Графът започна да целува всяка нейна извивка...Тя се отпусна върху масата, тръпнеща от възбуда. Усети, че нещо се опира в гърба й и напипа с ръка пръчката си. Взе я и с бърз замах запрати графа на пода, вързан за края на масата. Принцесата се усмихна самодоволно, той също. Седна върху него и започна бавно да се движи докато вързаният мъж полудяваше от страст.......

_________________
XoXo

Върнете се в началото Go down

Re: Отдел "Наранявания, причинени от магически създания"

Писане by ???? on Вто Юни 23, 2009 3:46 pm

Опита се да се освободи, но не успя. Начинът по който тя се движеше върхи него го изгаряше. Бе като едно ужасно мъчение да неможе да се движи..и все пак ужасно възбуждащо. Мускулите на ръцете му изпъкнаха в желанието си да се освободи. Той искаше да докосне красивите и гърди, да прокара ръцете по умело движещото и се тяло, да хване нейното сочно дупе. Принцесата бе затворила очи от удоволствие, а движенията и ставаха все по учестени. Фьортедо неможеше да издържа вече. За миг жената се спря, сякаш твърдо решена да го помъчи малко. Министърът обаче продължи да се движи, като гърдите на Блеар леко се тресяха. Всичките емоции и това, че бе прикован за масата дойдоха много на Фьортедо, а очевидно и на Блеър, която бе подновила движенията си. Двамата се движеха в такт, който набираше огромна скорост. Масата се разтресе в опитите на графа да се откъсне от примката. В него се взривяваха милиони бомби. Още няколко мига и Блеър се отпусна върху него, а той се бе отказал да се освободи.

????
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: Отдел "Наранявания, причинени от магически създания"

Писане by Принцеса Блеър on Вто Юни 23, 2009 3:56 pm

Блеър развърза графа и той се отпусна на студения под:
- Сега уверихте ли се в професионализма ми? - попита тя и се доближи близо до него
Той я целуна и леко прокара ръка по голото й тяло. Принцесата усети ледения му дъх по гърдите й и настръхна от удоволствие. Графът я хвана за ръката и умело измъкна пръчката й.
Преди да разбере какво става, тя лежеше вързана на пода.......

_________________
XoXo

Върнете се в началото Go down

Re: Отдел "Наранявания, причинени от магически създания"

Писане by ???? on Вто Юни 23, 2009 6:35 pm

- Мисля си, че тепърва ще се убеждаваме в много неща - той прокара пръсти по продължение на тялото и, което я накара да потръпне.Той ги движеше бавно и умерено, като едва докосваше кожата и. Когато Блеър настръхна цялата, той започна да допира с устни шията и, надолу по тялото. Заигра се с езиче около зърната на гърдите и, след което продължи още по надоло, по корема, докато устните му не потънаха между крака и. Принцесата започна да се извива от удоволствие. Искаше графът да остави играта, но той бе твърдо решил да я "изтезава" докрай. Използваше пръстите и езика си умело по всяка част от нея. Начинът, по който тя се извиваше от възбуда подлудиха Фьортедо, който остави този мръсен начин на забавление настрана и премина към това, за което и двамата чакаха...

????
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: Отдел "Наранявания, причинени от магически създания"

Писане by Принцеса Блеър on Сря Юни 24, 2009 2:11 am

Блеър беше полудяла от удоволствие. Не можеше да се измъкне от ръцете на този мъж, но и не искаше. Топли вълни обливаха тялото й. Обездвижването на ръцете й допълваше възбудата й, докато тя не изпадна в екстаз - зъбите й се оголиха и ръцете й скъсаха въжетата. Чувстваше се сякаш летеше в космоса. Вече свободна, тя впи нокти в гъбра на графа и се потопи в смесица от емоции. Но мъжът не спираше да се движи все така бързо, което доведе до нови вълни от страст. Тя се тресеше от удоволствие, все така впила нокти в гърба му и усещаше, че той вече няма сили. След няколко минути опустошаваща страст, те се отпуснаха уморени на пода:
- Съжалявам за Малфой! Не съм искала да стане така - продума едва принцесата
- Този момент си заслужаваше всички неприятности - усмихна се графа

_________________
XoXo

Върнете се в началото Go down

Re: Отдел "Наранявания, причинени от магически създания"

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите