Хогуортс
важно е ! Добре дошли в света на Хари Потър ! Имате възможност да се регистрирате и да бъдете пълноправен член на магическия свят. Следвайте стъпките в темата "начало" ,за да имате официален герой. (рекламите ще изчезнат, веднага след като влезете в регистрацията си) За сега виджате само някой форуми, но след като направите стъпките ще се покажат всичките важно е !

Лондон, Гримолд 12

Go down

Лондон, Гримолд 12

Писане by Сириус Блек on Сря Апр 01, 2009 10:53 am

Къщата на Семейство Блек

Къщата на Семейство Блек, скрита на площад Гримолд 12 издаваше разкош.От близо 300 години там живеят само чистокръвни магисници.Още от вратата можете да забележите белеза на богатството на Блек. На нея е
изсечена буквата С от чисто сребро. Застанали на прага ще видите огромния греб на семейство, висящ на стената. Лукса на къщата издаваше и много уют. Във всяка стая има камина, затопляща къщата. Четирите
етажа са добре изчистени, а храната се приготвя от 2 домашни духчета. Стълбите на всеки етаж са изсечени от камък и са постлани с великолепни черги. Навсякъде има портрети на семейство Блек и красиви статуй. Ето малко инфо:

- 1 етаж - Тук беше предверието с красивата врата. Имаше две статуи на феникси и портрета на Калиус Блек. Стлбите бяха тук и водеха към втория етаж, а до тях имаше малка вратичка, служеща за стая на домашните духчета.КАто цяло първия етаж беше скучен, като се изключи прекрасния гоблен и огромния дрешник, пълен с мантии.

- 2 етаж - Стълбите в предверието водеха право към красивия 2 етаж. Това беше светъл коридор със 7 портрета: Мелинда Блек, Финиъс Блек, Армандо Блек, Касиопея Блек, Калинда Блек, Мърифъс Блек Болиндоу Блек. До стените имаше две масички с големи свежи бокети.На този етаж имаше 8 стай: кухнята, трапезарията, всекидневната, голяма спалня, малка спалня, малка спаля и гостна. Можете да откриете много тайни в стайте на този стар род, но не си мислетем че те ще се предадат сами

- 3 етаж -3 етаж беше отрупан със спални. 5 спални,една гостна, един кабинет и една всекидевна. Дървените стълби от 3 таж водеха в коридор по тъмен от другите със две малки лампи. В него имаше 2 портрета; на Бернардо Блек и на Корнелиус Блек. Имаше и 3 прекрасни статуй на зайци, много приличащи на сребърни.

- 4 етаж беше страхотен, защото имаше 3 спални и една всекидевна. Тук децата най-обичаха да играят,
далеч от кухнятя и очите на родителите си. В коридорите имаше само 1 потрет на Лудата Блек (стара изкуфяла баба.Не ви трябва да я сабуждате.) Тя пази един бокал, символ на семейството, който е скрит в
картината и може да се извади само с нейното съгласие.

Къщата разполага с 4 домашни духчета, които вършат дом,акинската работа. 2 за кухнята и 2 за чистене и пране.Всеки ден те стават в 4 часа и чистят, готвят и оправят всички за господарите си. Понякога на господарите им ставаше мъчно, че се трудят неуморно и искаха да ги освободят. Това беше огромна грешка.Те започваха да плачат и да питат с какво не са полезни.Отказват дрехи и смятат това за обида. Вършат си работата както трябва.
avatar
Сириус Блек
Директор, преп-л Трансфигурация и рък-л на "Грифиндор"
Директор, преп-л Трансфигурация и рък-л на


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Лондон, Гримолд 12

Писане by Принцеса Блеър on Съб Юни 13, 2009 11:03 am

Блеър стоеше пред дома на директора и се чудеше дали да почука, когато вратата се отвори:
- Вие?! – Сириус се усмихна видимо щастлив от срещата – Радвам се да Ви видя отново.
- Аз също. Исках да поговоря с Вас за нещо свързано с училището…
- Разбира се! Влезте!
След като той затвори вратата, видът на Блеър се измени – стана сериозна и погледът и излъчваше студенина и жажда за мъст
- Трябва да постъпя на работа в „Хогуортс”. Ще ми помогнете ли? – решително заяви лечителката
- Извинете, но не разбирам какъв е този неочакван интерес към училището – попита я той
- Свързано е с… - тя се замисли за секунда – свързано е със семейството ми…Спокойно няма да нараня никого. Умея да се владея.
- Сигурен съм, че умеете, но защо не ми се доверите и не ми кажете… - преди да се усети тя се бе доближила плътно към него и му прошепна тихо:
- Не се мъчете да ме разгадаете, директоре. Обещавам да не нараня никой от училището с действията си.
Мъжът потръпна от близостта й и я погледна хищно. Беше удивително създание – нежна и крехка, но едновременно с това толкова опасна и без никакви скрупули. Не можеше да скрие възхищението си.
- Ще видя какво мога да направя - преглътна и добави със съжаление - Изключително ми е приятно в компанията Ви, но ме хванахте на вратата и…Трябва да тръгвам
Но той не помръдваше. Седяха около секунда и се взираха един в друг, когато ненадейно Блеър се отскубна:
- Дългът Ви зове – каза тя и тръгна към вратата – Благодаря Ви за всичко!
Жената изчезна зад вратата точно толкова мистериозно, както се беше появила. Директорът затвори след нея и се отпусна спокойно в креслото си: „По-добре да е наблизо. Ще е по-лесно, когато е около мен. Така ще я наглеждам постоянно.” След това разтърси глава, взе сакото си и излезе.

_________________
XoXo

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите