Хогуортс
важно е ! Добре дошли в света на Хари Потър ! Имате възможност да се регистрирате и да бъдете пълноправен член на магическия свят. Следвайте стъпките в темата "начало" ,за да имате официален герой. (рекламите ще изчезнат, веднага след като влезете в регистрацията си) За сега виджате само някой форуми, но след като направите стъпките ще се покажат всичките важно е !

Oтдел "Международно магьсническо сътрудничество"

Go down

Oтдел "Международно магьсническо сътрудничество"

Писане by Сириус Блек on Чет Апр 02, 2009 5:08 am

не бях аз ! не бях аз ! не бях аз !
avatar
Сириус Блек
Директор, преп-л Трансфигурация и рък-л на "Грифиндор"
Директор, преп-л Трансфигурация и рък-л на


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Oтдел "Международно магьсническо сътрудничество"

Писане by ???? on Пон Юни 22, 2009 3:33 am

В отдел "Международно магьосническо сътрудничество" тази нощ не бе като останалите. На кръгла маса се бяха наредили редица представители на европейски страни, за да обсъдят ситуацията, която бе възникнала. Присъстваха представителите на: Германия, Норвегия, Швеция. Холандия и Дания. Изправен беше министърът на Норвегия - средновисок, здрав, русоляв мъж с лунички и костюм, който говореше сериозно:
– Искам да знам, дали правилно съм разбрал? Франция е твърдо решена на война?
– Да - отвърна Фьортедо умислено - По-големият проблем обаче е, че това не е единствената държава. Ясно е, че тук присъстващите сме се събрали за да сключим военен пакт. Същото обаче трябва да се очаква и от Португалия, Италия, Белгия и предполагам редица други, които заемат френската позоция, а може би са принудени да я вземат. Това от своя страна усложнява естеството на проблема. Мъгълите трябва да са наш приоритет. Те немогат да се защитават. От една страна, защото незнаят за нас, от друга, защото дори да знаеха, техните оръжия и възможности за безсилни срещу нас. Ако се окажем в състояние на война, то ние трябва да се опитаме да я преодолеем с възможно най-малко жертви. Затова като за начало нека помислим каква ще е целта на нашият пакт. Някакви предложения за името?
- Много е просто - обади се министърът на Дания - ние се борим за равенство между хората, защита на мъгълите и военна сигурност. Когато сме заедни, тогава не сме уязвими, било то на Волдемор или нечие враждебно министерство. Самото сътрудничество ще се изразява в изпращане на аврори при нужда, както и международно издирване на нарушители на реда. Който е За, да вдигне ръка!
Мъжете от останалите държави до един отправиха ръцете си във въздуха. Решението бе взето. Всеки от тях започна да отваря папките пред себе си и да слага своя подпис. Когато приключиха, се чу скърцане на столове и всички се изправиха, подадоха си ръцете за поздрав и един по един се отправиха към домовете си. Само канцлерът на Германия бе останал заедно с граф Фьортедо. Двамата се запътиха към личния кабинет на последния.

????
Гост


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите