Хогуортс
важно е ! Добре дошли в света на Хари Потър ! Имате възможност да се регистрирате и да бъдете пълноправен член на магическия свят. Следвайте стъпките в темата "начало" ,за да имате официален герой. (рекламите ще изчезнат, веднага след като влезете в регистрацията си) За сега виджате само някой форуми, но след като направите стъпките ще се покажат всичките важно е !

Учебник за 1 курс

Go down

Учебник за 1 курс

Писане by Сириус Блек on Чет Апр 02, 2009 6:47 am


Учебникът по магически създания ще съдържа информация за всеки урок, която ще отговаря на определени части:


*Външни белези* (обяснения как изглежда създанияето и какъв е нрава му)
*Кеде да търсим* (обяснеия къде предпочитат да живеят зъзданията)
*за отглеждане* (дали е подходящо за отглеждане. Какво яде ... и др.)

След всеки урок ще има избираеми задачи.За изпълнение ще получавате от 5-20 точки на задача. (зависи)
__________________________________________________________________________________________________
1 урок - Магчически създания


Магчиеските създания са предмет, които не съдържа толкова много теория, ами се практикува основно в РП формат. Магичексите създания не се срещат често и се окриват от министерството на магията. Нали си представяте какво би станало, ако в Лондонсе появи Трол ? Често в историята се появявал страмни случаи, необясним иза мъгалите. Например големи лондонски пожар бил причинен от млад уелски дракон. Министерството се опитва да покрие такива случай, защото няма контрол над някой същества.Тази година ще изучите най-често срещаните магчиески създанияи и ще опитате да се грижете за тях. Да разберете вида им.Да знаете къде да ги намерите.НАдявам се че ще се забавлявате също толкова много колкото и мен!

Като предмет магичексите създания са ваведени през 15 век, когато било много опасно да пристъпиш в часа. Тогавашните учители не се интересували от сигурността и поакзвали дракони и великани на живо. Много от тези опити за учене, в наше време се наричат "грешки". Мъгалите са тярбвали да изтърпят хиляди пренастройвания на паметта, било то заради развилнял се дракон или трол. Да не говорим за Великанските войни през 15 век, когато половината Манчестър е онищежен. Министерството сега мисли, че ако избива създанията ще направи нещо, но
греши. Много безмилостно изтребени еднорози, великани, тролове и вийли. През годините си в "Хогуортс" ще се научите да опазвате природните дадености и да се грижите за магчиексите създания.

Класификация на Министерството на Магията(МнМ):
Х - скучни
ХХ - безвредни, опитомяват се лесно
ХХХ - компетентен магьосник може да се справи
ХХХХ - опасни, изискват специални знания за да се справиш с тях
ХХХХХ - не се опитомяват, убийци на магьосници
avatar
Сириус Блек
Директор, преп-л Трансфигурация и рък-л на "Грифиндор"
Директор, преп-л Трансфигурация и рък-л на


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите