Хогуортс
важно е ! Добре дошли в света на Хари Потър ! Имате възможност да се регистрирате и да бъдете пълноправен член на магическия свят. Следвайте стъпките в темата "начало" ,за да имате официален герой. (рекламите ще изчезнат, веднага след като влезете в регистрацията си) За сега виджате само някой форуми, но след като направите стъпките ще се покажат всичките важно е !

Коридора

Go down

Коридора

Писане by Сириус Блек on Пон Мар 30, 2009 2:57 am

Коридора по който трябваше да се върви, за да се стигне до кабинетът по Отвари беше осветен със свещи, но те съсвсем не повдигаха настроението - бяха дълги, тънки, катраненочерни свещици, които горяха с яркожълт пламък и хвърляха мъжделива призрачна светлина. Докато се слизаше по идеално извитите стълби към кабинета по Отвари, със всяка крачка температурата ставаше все по-ниска и по-ниска.

П.П:Свободо РП!
avatar
Сириус Блек
Директор, преп-л Трансфигурация и рък-л на "Грифиндор"
Директор, преп-л Трансфигурация и рък-л на


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Коридора

Писане by Хърмаяни Грейнджър on Чет Апр 23, 2009 6:17 am

Подземният коридор беше тъмен и голям .През няколко метра имаше факли със запален огън ,които осветяваха бледо ,но достатъчно.
Хърмаяни бе наказана заедно с Хари да изчистят целия коридор само,защото са се полигавили на езерото ...
Момичето запретна ръкави и взе един парцал с които да чисти и запoчна да мрънка :
-Офффф невинни сме и защо трябва да правя това няма ли чистачи тук.... като гледам май не...
натопи го и започна да мие пода а едва след малко парцалът стана от сбежно бял в черен .... С една пръчка обра пайжината която беше навсякъде около нея като внимаваше да не я докосне ,защото мразеше паяци и всякакви насекоми. Събра я с пръчката и я изхвърли.Продължаваше да мрънка ,че наказанието е незаслужено ,когато професор Снейп се появи и й каза:
-Соспожице Грейнджър вие и Потър се държите недостойно за ученици в Хогуртс .ние държим на дисциплината.
-Знам това професоре ,мисля ,че това повече няма да се повтори.
-Наистина се надявам да е така Грейнжър.
Когато професора си тръгна тя продължи с работата и не след дълго приключи с чстенето на своята част от уговорката , а останалата бе за Хари Потър.Спря се да се огледа и всичко блестеше.Наистина щеше да й е по-лесно с магия ,но професора не разрешаваше използването на магии,но все пак всичко бе идеално сега.
avatar
Хърмаяни Грейнджър
4 курс - Префект на "Грифиндор"
4 курс - Префект на


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Коридора

Писане by Драко Малфой on Пет Апр 24, 2009 5:09 am

Отлична Работа госпожице Грейнджър , като префект имам пълното право да давам и отнемам точки на домовете. Заради това страхотно РП , давам 20 точки на ГРИФИНДОР
avatar
Драко Малфой
3 курс - Префект на "Слидерин"
3 курс - Префект на


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Коридора

Писане by Сириус Блек on Пет Май 01, 2009 2:31 pm

Добра работа Драко :)
avatar
Сириус Блек
Директор, преп-л Трансфигурация и рък-л на "Грифиндор"
Директор, преп-л Трансфигурация и рък-л на


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

След завръщането от Барселона и кабинета на директора

Писане by ???? on Вто Май 19, 2009 5:24 pm

Не бяха минали и пет минути откакто граф Фьортедо беше напуснал кабинета на директора. Той вървеше към общата стая на Слидерин. Имаше среща с г-ца Стоун в мрачния подземен коридор, непосредствено преди стаята. Той бързо слезна по стълбите и я видя. Тя стоеше там, в приглушената светлина, облегната на една от каменните стени, умислила се в нещо. Когато го чу да идва, тя се сепна, погледна го и се усмихна.
– Здравей! Радвам се, че всичко мина добре и че си жив и здрав. - каза тя и леко го прегърна.
- Да, на косъм се отървах! И аз се радвам, че ти успя да се върнеш благополучно, и че си получила съобщението ми. Днес заминаваме за Шотландия. Ако всичко е наред, до утре сутринта трябва да сме свършили работата. - каза Фьортедо усмихнато – Във всеки случай, трябва да действаме бързо и прецизно, тъй като ме чака ново пътуване, може би. Все още изчаквам директора и заместник директора да вземат решение. Това няма значение сега. Ти взе семената от оранжерията, с които да подкупим феите предполагам?
– Да, всичко съм приготвила!! Ако и ти си готов, нека да тръгваме.
- Да, пътят до там е около два часа някъде, ако не се лъжа. - каза графът, след което извади пръчката си, замахна и каза: Акцио, Файъртстронг.
Момичето направи същото и не минаха и две минути, метлите се появиха и спряха пред тях. Двамата ги взеха и бързо се запътиха към изхода. Когато излезнаха от замъка,те се загърнаха с мантиите си, усмихнаха се един на друг, щастливи от новото приключение, което ги очакваше, качиха и бързо на метлите си и отлетяха в кристалносиньото небе. Времето бе слънчево и топло. Нито едно облаче не се мяркаше.

*** Продължение във Външния свят - Някъде из горите на Шотландия

????
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: Коридора

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите