Хогуортс
важно е ! Добре дошли в света на Хари Потър ! Имате възможност да се регистрирате и да бъдете пълноправен член на магическия свят. Следвайте стъпките в темата "начало" ,за да имате официален герой. (рекламите ще изчезнат, веднага след като влезете в регистрацията си) За сега виджате само някой форуми, но след като направите стъпките ще се покажат всичките важно е !

Общата зала на библиотеката

Go down

Общата зала на библиотеката

Писане by ???? on Нед Май 10, 2009 4:59 pm

Министърът влезна забързано в библиотеката. Точно преди няколко минути бе срещнал Снейп пред кабинета на директора и разбра, че него още го няма. Затова бе решил да посети библиотеката и по специално забраненият отдел, където да разгледа книгите по отвари. Поне докато се появеше директора можеше да рови, търсейки други по-бързи начини за неутрализиране на вече открадната от френския отдел мистерии отвара. Какво пък, можеше и да извади късмет. В бързината си той се блъсна в едно момиче, носещо огромна купчина с учебници.
- За бога, внимавайте! - възкликна министърът. Настъпи кратък миг на объркване, в които министърът успя да се вгледа в момичето и да разбере, че я познава отнякъде, че чертите и му бяха познати. Но дали наистина това бе тя. Много време бе минало от последната им среща.
Госпожица Стоун?! Извинете, че не ви видях. Как сте, виждам вече сте пораснала? - след което се наведе да и помогне да съберат разпиляните учебници..

????
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: Общата зала на библиотеката

Писане by Тифани Стоун on Нед Май 10, 2009 5:23 pm

Отвари,Зачита срещу черни искуства,Магически създания,Астрономия,Аритмантика и История на магията. Това бяха много учебници носени от Тивани и една книга "Вампирски истории от Америка". Но изведнъж се оказаха на земята. За бога пак ли някой,дебилен 6-курсник,който не знае къде да ходи и му трябват още два диоптара,да му замязат очите на лупи. Тя се свелече на доло като започна да ги събира без да поглежда на горе искаше да избухне но огромния том по "История на магията",беше се свлякал и паснал точно върхо кракаи и тя се опитваше,да затаи болката. За миг чу гласа и разбра че това никак не е ученик,а вероятно очител. Едва когато погледна човека се сети. Взе няколкото книги и каза:
-А,аз се извинявам г-н Министре!- това беше дълече от очакваното
Тя не го бе виждала от 3г.,а той не бе мръднал. Да все пак магия. Тя се усмихна като прибра леко учебниците и каза:
-Ами няма как,времето не ме чака!-каза тя като се опита да сложи купчината на блиската маза,защото и тежаха- Правя нов проект и още три домашни.
Въздъхна тешко и каза:
-Нещо обичаино за мен! А,вас какво ви води насам?!
Попита тя като бутна и обърна книгата за вампирите. Защото още тази тема не бе затворена за нея и тя обичаше да си се рови. Потпря се леко прикривакия.
avatar
Тифани Стоун
4 курс - "Префект на Слидерин"
4 курс -


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Общата зала на библиотеката

Писане by ???? on Нед Май 10, 2009 5:53 pm

- Ученолюбива както винаги! - заяви Фьортедо с лека усмивка на лице. - Аз съм тук по случайност, всъщност трябваше да се срещна с директора, но него още го няма и реших да проверя някой неща в забранения отдел. - Докато говореше той не отместваше погледа си от нея, от тези красиви черти на лицето и, преди детски, а сега толкова женствени. - Забелязвам, че още се интересувате от вампири..старите влечения трудно умират! Наскоро попаднах на една много интересна книга. Писана е в древен Египет и се казва „Вампирите, проклятие или дар?" В нея има мн интересни факти за чувствата на вампирите, за техният начин на светоусещане, сравнявайки го с този на хората. Има много фактология и философско разглеждане на нещата. Дадени са също така примери за връзки между вампири и хора. Няма да Ви разказвам повече, ако имате интерес ще Ви я дам. Наистина си заслужава. Но затова по-късно. Мислех си.... - замълча за миг той, сякаш обмисляйки нещо - ..мисля си, че Вие сте правилният човек, който трябваше да срещна днес. Имате ли малко свободно време да отскочите с мен до забранения отдел, мисля, че ще се нуждая от малко помощ? Естествено отсъствията от час ще Ви бъдат незабавно извинени. - допълни той. А, и още нещо, мисля си, че ще е по-добре да си говорим на ти, а не на Вие, стига да нямате нищо против?

????
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: Общата зала на библиотеката

Писане by Тифани Стоун on Нед Май 10, 2009 6:06 pm

Тифани растърси глава,не искаше да издава своите влечения,който с годините не бяха си отминали,защото обожаваше тези създания. Тя погледна професора не бе се променил,помнешего такъв какъвтое. Тиф се усмихна и каза,като отметна рус кичор назад и погледна с сините си очи:
-Да бих искала да я прочета книгата,макар че тази която чета...-помисли тя-Е,сходна с тази която,ще ми дадете,защото по последни дани,вампири бягат от Европа в Америка,за да създадът нов клан,който не испада в вегетарянство...-показа с ръце като иронизира факта вегетарянство- Хранят се с кръв от животни,и в краен случаи не убиват хора,а се хранят по малко,контролират жаждата.
Тя се расплямпа видя,че министара бърза премлясна,защото усещаше захарна липса,трябваше да бръкне за бон-бон. Тупна по джобовете но не намери нищо след това каза:
-Ама това е само бегла представа,весе още не съм я разучила напълно.
Тиф се замисли за секунда къде останаха бон-боните и дали не са паднали. Не че бе бебе,но просто обичаше бон-бони и усещаше липса. След това се върна към реалноста и каза:
-Няма проблеми,ще ви помогна с каквото мога,макар и нищожно.-усмихна се весело и лъчезарно като подигна ръмене и расклати русите си коси- Сългасна съм,а и прочетох съобщението,така че ще се радвам да помогна с каквото мога.
avatar
Тифани Стоун
4 курс - "Префект на Слидерин"
4 курс -


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Общата зала на библиотеката

Писане by ???? on Нед Май 10, 2009 6:24 pm

- Тогава, добре дошла в екипа. Трябва да знаеш обаче, че нещата с които се занимаваме са наистина сериозни и опасни, но имам вътрешното усещане, че ти ще се справиш - министърът отново я погледна като задържа погледа си върху нея, поглед, в който имаше нещо повече от обикновено доверие.
- Благодаря Ви, надявам се да оправдая очакванията. - отвърна Тифани.
- Хей, какво се разбрахме за ти и Вие, оттук нататък за теб съм Тед. Надявам се, че бързо ще свикнеш. Както и да е, сега по работа...отиваме в забранения отдел, книгите остави на мен.
Граф Фьортедо тръгна към отдела, придружаван от Тифани, като преди това замахна с магическата си пръчка, книгите се наредиха на купчинка, издигнаха се над земята и потеглиха бавно след двамата...

????
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: Общата зала на библиотеката

Писане by Хърмаяни Грейнджър on Нед Май 17, 2009 12:49 am

Библиотеката беше огромна и светла. Ръста на книгите надминаваше този на Хърмаяни два пъти,
а редиците бяга толкова дълги ,че неможеш да го обходиш с очи.
ХЪрмаяни търсише една определена книга,но трудно щеше да я намери ...
Отиде при отделът за "наука за митичните създания" и потърси там,но не я намери
"Случва се ..."каза си тя , не беше кой знае какво просто книга ...
Седна замалко и от врата влезе Джехн Волтури ,която веднага и помаха
-Оуу Джейн здрасти добре че си тук ... всички още спят а аз съм ранобудна.
-Познато чувство.
Най-сетне да дойде някой от приятелите на момичето и той не кой а най-добрата й приятелка .
Бе радостна.
-Хайде да се поразходим някъде навън че тук не ми се стой. -Предложи Джейн
-Да напълно съгласна само трябва да кажеш къде - отбеляза Хърмаяни

-Да се поразходим в парка докато още не е заваляло ...
-Съгласна-отговори Хърмаяни
Двете момичета тръгнаха заедно към парка ... оогг
avatar
Хърмаяни Грейнджър
4 курс - Префект на "Грифиндор"
4 курс - Префект на


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Общата зала на библиотеката

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите