Хогуортс
важно е ! Добре дошли в света на Хари Потър ! Имате възможност да се регистрирате и да бъдете пълноправен член на магическия свят. Следвайте стъпките в темата "начало" ,за да имате официален герой. (рекламите ще изчезнат, веднага след като влезете в регистрацията си) За сега виджате само някой форуми, но след като направите стъпките ще се покажат всичките важно е !

За всеки нов потребител !

Go down

За всеки нов потребител !

Писане by Сириус Блек on Пет Мар 27, 2009 3:31 pm

* ЗА ВСЕКИ НОВ ПОТРЕБИТЕЛ *

(Знам, че е дълго но моля прочетет за да не е безмислено пребиваването ви в сайта) ТОВА Е ВАЖНО ! (аз бях направил много късои универсално упътване,но някои ми казаха, че било много сложно и аз реших да направя този подробен помощник! ...Четете това е много важно)

Този форум е създаден само и единствено за сзабавлзение ! Както в други форуми ще кажа, че ние нямаме целта да ви поткиваме към вечертсво или някакви ритуали, ами просто да ви забавляваме.Ние създадохме този форум за вас за да можете да се запознаете най-обстойно с магическия свят на Хари Потър. Осведомявам ви, че не е задължително да сте ученик в училището.Както можете да видите има министерство на магията, Свети Мънго, Резервати в Румъния и др. Така да се каже вие може да рабтите в няоке от тях.(всъщост да се забавлявате). ПРедупреждавам, че в форума се пише в РП вариант ! (който не спазва това правило ще бъде санкциониран(взимаме му 1 галеон)


1.Ролята ви

- Ако желаете да бъдете ученик в училището за магия и вълшебство "Хогуортс" Следвайте инструкциите по надолу "За ученици", ако желаете да сте работник (змеевъд, аврор .. ) пишете ТУК (за сега има и места за учители)

2. Създайте си герой ТУК,като попълните исканите данни. Ако пишете на колко сте години се съобразявайте, че не може да сте на 17 и да сте 1 курс. Вие сте роден/а през 1997 и сте на 11 (ако много опорствате да сте по горен курс трябва да се явите на изпит) Да няма потребител без герой моля ви ! (ако не сте запознати с магическия свят отиде в библиотеката ТУК (за кратко ще е празна)

- Коефиценти -В началото на обучението си ще имате "коефиценти".Това е нещо като характеристика на вашите умения в играта. Има няколко вида коефицента: Непокорност, Издръжливост, Смелост, Интелигентност,Сила, Чар, Сръчност, Ловскост и др. (срамувам се от себе
си !) - тези коефицентни точки ще ви се дават в дуели, допълнителна работа към часовете. За да видите коефицентите си кликнете ТУК Може да отнеме време докато сложим вашите и това няма да стане преди да сте си купили нещата за училище и да сте запнали часовете. За всяко домашно ще печелите 0,25 коефицента интелигентност - от тук идва, че от 4 домашни ще имате 1 коефицент интелигентност и ако е практичека задача ловскост и сръчност по избора на учителя.

- Ученикът чиито коефицент е най-голям на края на годината ще получи награди (още 3000
галеона и място в залата на славата. Препорачително е ако няма да играете във форуам да не се регвате и да не си праивте герой. -Потребителите престояли 2 месеца без да пишат ще бъдат изтривани.(в средата на годината ще има награди за: най-добър герой, най-заклет форумец, най-умен ученик, най-усърден работник...)

3. След като сте си направили герой и сте ученик (работниците си знят в оная тема дет си избиарха работа) трябва да се разпределите ТУК. Разпределението е много важно нещо за един ученик и преди това ви съветвам да пуснете едно РП в "пристигане".Разпределението ще определи в кой дом ще сте: Грифиндор, Хъфалпаф, Слидерин, Рейвънклоу. Мястото и паролата на общата ви стая ще ви бъде изпратена на лично съобщение.ТРЯБВА ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ ЗА ЧАСОВЕТЕ ТУК

4. Официалната валута на сайта е Галеони(златни) сикли(сребърни) кнутове(бронзови).Пари ще можете да печелите от поръчки на учителите от рекламиране на сайта, а ще се губят при неспазване на правилата(това са пари на сайта и не са истинки).Та за да можете да си купите нужните неща за училището ще трябва да си създадете трезор в магическата банка "Гринготс" може от
ТУК. След като си имате трезор с 1000 галеона трябва да купите нужните неща списъка им погледнете ТУК. Всяко купено нещо от диагон-али ще ви дава коефицентен бонус, но внимавайте как харчите парите си.

5.Е след като сте готови с дългия затормозяващ процес можете да започнете да играете.ТУК ще можете да разберете къде са часовете ви.Можете да се опитвате да разгадаете многото тайни на "Хогуортс" в рамките на правилата. Предупреждавам, че учениците трябва да си пишат домашните при всеки урок и няма какво да ми мрънкате че сте били и на училище. Какво ви е да напишете 10 реда и да си четете уроците? Разучете училището, като съобщения можете да получавате в главната зала- Съобщения.
- нямате право да пишете в Хогмийд когато няма екскурзия.Нямате право да пишете в Забранената гора освен ако не сте наказани.
- От друга страна имате право на много други неща.В процеса на обучение ще имате шанс да преминете през изпитания и да станете дори зоомаг, ще можете да преминавате в по-горен курс, да участвате в дуели, съзтезания, кудичен мач и др.
- Пишете колкото се можете повече и интересни РП навсякъде където може.Това ще ви донесе доста награди.
- Учебната година трае 8 седмици (2 месеца), така че няма да се измъчите.
- задължително трябва да пишете в някоя от тези теми за да получите начален коефицент: пристигането, или в разпределителната церемония

ПРОЧЕТЕТЕ ТАЗИ ТЕМА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
-
Как се пише качествено РП

ЗНАМ И СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ ТРЯБВАШЕ ДА ПРЕМИНЕТЕ ПРЕЗ ТОВА ! ИСКРЕНО СЕ ИЗВИНЯВАМ, НО СЕ ЗАПИСЛЕТЕ ЗА НАГРАДАТА ОТ ТРУДА. КОЛКО ПО-ИНТЕРЕНО ЩЕ БЪДЕ КОГАТО СТЕ СВЪРШИЛИ ТОВА, А ВИ УВЕРЯВАМ ПОТРЕБИТЕЛТЕ КОИТО СА ИЗПЪЛНИТЕ ВСИЧКО ПРАВИЛНО ЩЕ БЪДАТ НАГРАДЕНИ. мОЛЯ ВИ ПРОЧЕТЕТЕ И НАПРАВЕТЕ ВСИЧКО !
avatar
Сириус Блек
Директор, преп-л Трансфигурация и рък-л на "Грифиндор"
Директор, преп-л Трансфигурация и рък-л на


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: За всеки нов потребител !

Писане by Феялия on Съб Яну 01, 2011 12:39 pm

Съжалявам, но не разбирам. Във темата пише, че трябва да си създадем герой, а самата тема, в която става това е заключена. Моля ви, кажете ми какво да правя! Защото доколкото виждам нищо друго не може да се направи, ако няма създаден герой.

Феялия
Неразпределен / Безработен
Неразпределен / Безработен


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите