Хогуортс
важно е ! Добре дошли в света на Хари Потър ! Имате възможност да се регистрирате и да бъдете пълноправен член на магическия свят. Следвайте стъпките в темата "начало" ,за да имате официален герой. (рекламите ще изчезнат, веднага след като влезете в регистрацията си) За сега виджате само някой форуми, но след като направите стъпките ще се покажат всичките важно е !

Тренировки

Go down

Тренировки

Писане by Сириус Блек on Пон Май 25, 2009 10:56 am

Тренировките на домовете ... игрището е запазено за дом Грифиндор от 25 до 30 май.

_________________
.
What if you are wrong? What if I am the bad guy ?
avatar
Сириус Блек
Директор, преп-л Трансфигурация и рък-л на "Грифиндор"
Директор, преп-л Трансфигурация и рък-л на


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Тренировки

Писане by Адриън Бъркли on Чет Май 28, 2009 6:00 am

Адриън слизаше бавно по стълбите,стискайки косата си,от която капеше вода.Някой добър шегаджийя беше решил да и направи малка магия-шега.В този момент изглеждаше доста кисела,но с отварянето на големите порти настроението веднага се оправи.Времето беше малко хладно,но денят щеше да бъде слънчев.Минаваше осем и тридесет,а тя вече закъсняваше за първата си тренировка с новия отбор.Косата,колкото и морка,вече бе вързана на дълга опашка,а Адриън тичаше към куидичното игрище.Най-вероятно всички вече бяха там и чакаха нея.Не бе успяла дори да закусва или поне да грабне нещо малко.
-Ай карамба- удари се по главата,и спря.За момент си помисли,че е забравила метлата си.Огледа се,погледна и в двете си ръце и отново изруга прикрито.От толкова бързане Бъркли беше забравила метлата си в килера.Бързо обръна посоката исе върна в замъка.За няколко минути,като вземаше на едно по три стълби стигна до общата стая и взе метлата си.Овъртя очи и тръгна надолу по стълбите.Бързаше още повече.Всички я чакаха,а пък и неможаха да започнат.Надяваше се да не е единствената закъсняла.Днес не и вървеше,а за да се докаже това,няколко стъпала преди да излезе от замъка падна на площадката.
-Карамба,отново-изправи се леко момичето.Беше ожулила лакътя си,добре че бяха наколенките,иначе и коленете и щяха да пострадат.Погледна към часовника си - вече отиваше към девет.'Мъртва съм'.Изтупа екипа си,взе метлата от пода и за втори път отвори портите и се затича към куидичното игрище.

...

Няколко минути по-късно,задъха Адриън,все още тичаща,спря пред кудичното игрище.Не точно спря,а по-скоро отново падна,като този път заби нос в земята.издаде някакъв звук,които трябваше да бъде нещо от сорта на болезнено стенание.Изправи се и огледа игрището.нямаше абсолютно никой.Тръгна към съблекалните с надеждата,че може там да има някой,но уви.
-Ох,хиляди бисквити.-каза отчаяно грифиндорката,като седна на зелената трева.Остави метлата до себе си и отново огледа игрището.-Сега остава да съм сбъркала и дата,ама не.Не може.Така е.Сега трябва да имаме тренировка.
Стана от земята и отново огледа игрището все още никой не идваше.Повдигна рамене и реши да загрее малко докато чакаше останалите.Може пък те да се се объркали.-А като се сетя колко бързо.даже паднах два пъти.-говореше си сама момичето.Отиде до съблекалните,взе една от бухалките и се върна при метлата си.
-Горе-извика геифиндорката и метлата и се издигна във въздух.Взе в едната си ръка бухалката,а с другата взе куофъла и успя да се качи на метлата си.-Предчуствам,че няма да свърши добре това,но малко загрявка никога не е излишна.
Момичето се издигна нагоре,и докато все още не губеше развновесие подхвърли куофъла и хвана със свободната си ръка метлата.Топката падна леко надолу,а Адриън замахна силно ръка и удари червеното кълбо,като го прати право към обръчите,но не успя да вкара.Раздвижи малко китката си и се идигна нагоре във въздуха.Беше загубила малко форма.Чу свистенето на топката и се приготви всеки момент да я удари.Но чу гласове,които идваха от пейките на игрището.Сведе глава надолу и се опита да различи фигурите.Това бяха те.Най-накрая отборът се беше събрал.Настрани от тази радост за отбора,от дясно на Адриън се чуваше все по силно свистенето на блъджъра.
-Карамба-извика момичето и от паника изпусна бухалката си,която падна на игрището.Това успя да събере погледите на останалите играчи нагоре към нея.Третокурсничката се чудеше какво да направи-имаше два варианта да бяга от нея или да я хвана.Колкото и глупав да бее втория вариант,Бъркли се спря на енго.Секуди след това блъджъра се заби в корема и.Изкашля се един-два пъти и се спусна надолу.Целият отбор я гледаше странно,а тя само се усмихна идиотски.
-Преди да питам,как си,какво правиш тук толкова рано.-попита Джейн,като взе от ръцете и блъджъра.
-Ами просто загрявах.Да.
-Аха,до осен и тридесет ли загряваш?Първокурсник ми каза,че е видял някакво момиче в грифиндорски,куидичен екип да пада два пъти по стъблите.-продължи русокосото момиче,като се засмя леко.
-Не подлежи на коментар.-набързо отвърна Ад,като се ухили.
-Е хайде,какво чакате-подкани ги професор Блек,който също щеше да присъства на тренировката.Всички заеха позициите си и бяха готови да потренират здраво,зашщото купата нямаше да им дойде сама в ръцете.
avatar
Адриън Бъркли
4 курс - Префект на "Грифиндор"
4 курс - Префект на


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите