Хогуортс
важно е ! Добре дошли в света на Хари Потър ! Имате възможност да се регистрирате и да бъдете пълноправен член на магическия свят. Следвайте стъпките в темата "начало" ,за да имате официален герой. (рекламите ще изчезнат, веднага след като влезете в регистрацията си) За сега виджате само някой форуми, но след като направите стъпките ще се покажат всичките важно е !

Герои на четвъртокурсниците

Go down

Герои на четвъртокурсниците

Писане by Сириус Блек on Нед Юни 14, 2009 2:34 am

Тук можете да пуснете вашия герой. Описанието става по точките:

Създавайте се герои, като попълвате исканата информация и спазвате правилата

Име: (тук трябва да изберете името на героя си. Нека да не е прекалено трудно.)

Години:
(тук впишете годините на героя си.)

Курс:(тук впишете курса си. )

Дом:(тук оставете празно или впишете дома в който бихте искали да сте. Не е гаранция, че ще сте точно в този)

Характер:(тук кажете какъв е характера на героя си в няколко реда. Възможо по-подробно и реално. Героя ви не може да е перфектен)

Външен вид: (тук в няколко реда напишете как изглежда героя ви. Може да е слаб, дебел, красив, пъпчив.. само да знаете, че не може да е с перфектен външен вид. Моля ако слагате снимки да е само с линк)

История: (тук напишете нещо, кеото да обобщава живота на героя си, като цяло. Да включва най-важното и интересно. Да не е по-кратка от 10 реда.)

Друго:(тук впишете нещо друго за което се сещате и искате да споделите)


Допишете нещо.. все пак е минала цяла една година.
avatar
Сириус Блек
Директор, преп-л Трансфигурация и рък-л на "Грифиндор"
Директор, преп-л Трансфигурация и рък-л на


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Герои на четвъртокурсниците

Писане by Адриън Бъркли on Вто Юни 16, 2009 12:02 pm

Име : Адриън Бъркли
Години : 14
Курс : 4
Местожителство : Лондон / Париж

История : Адриън е дете от смесен брак.Баща и (Джон) е мъгъл,отраснал в Англия,а майка и (Жулиет) чистокръвна магьосница,чийто корени са във Франция.Двамата се запознават през едно лято в Париж,и се влюбват.Джон решава да остане във Франция,а няколко години по късно се ражда и Адриън.На 5 годинки тя разбира от майка си,че е наследила магьоснически способности,който и Жулиет има.По това време за всичко това разбира и Джон,и не остава много очарован от тайната,която е пазела французойката,и се връща обратно в Лондон.Адриън остава в Париж,където полага основите си на магьосница,научава някой неща.Няколко години по-късно,когато е на 7 родителите и се развеждат,а Адриън заминава да живее при баща си в Лондон,където я записва в мъгълско училище.Свиква с всичко свързано с мъгълите,дори обиква всичко повече от магията.Лятото прекарва във Франция при майка си,където пък по важна е подготовката.На 11 годишна възраст по-време на престоя си в Париж,заедно с баща и получава писмо от училище за магьосници.След дълго колебание от страна на Джон той се съгласява да я пусне да отиде.

Външен вид : Адриън надвиша с малко,нормалната височина за нейните години.Има спортна фигура,което се дължи на тренировките на ледената пържалка още малка,а също и на играта на тенис корта.Кожата и е с лек загар,през лятото и през по голямата част от година,с изключения на зимния период-тогава кожата и губи тена си и става леко бледа.Има дълга руса коса,с бретон.Винаги можеш да познаеш настроението и по начина по,който носи бретона си.Ако е вдигнат и закрепен с фибичка,тогава е изключително добро настроение,ако е пуснат-нормално настроение,,но ако е настрани или на различни посоки-не е на добре.Очите и не са много големи,тъмни,почти черни.Малко носле,и голяма усмивка,придружена с една тръпчинка на дясната буза.


Характер :Много отворен човек, запознанствата винаги са й лесни. Привързва се бързо и прави всичко, което е по силите й за приятелите си. Повече обича самотата и книгите, затова и няма голям брой близки приятели. Чете от много малка и се чувства най-на място в някоя библиотека, където може с часове да обикаля между рафтовете, да вдъхва аромата на книгите и да се чувства добре. Принципно е спокойна личност, но ако се ядоса, избухването е неизбежно, а последиците... разрушителни.Понякога може да бъде и голямо мрънкало.Но пък от друга страна умее да излушва хората.
Не обича да общува с хора, които съдят за другите според външният им вид или кръвта, която тече във вените им, избягва подобни контакти или гледа с презрение на подобни хора.Бори се за да постигне своето с всички сили и често успява, но постепенно се учи и да понася загубите.

Друго : Освен кънки на лед и тенис,по време на престоя си във Франция братовчед и я учи да играе куидич.И до ден днешен когато,отива през лятото тренира всеки ден,и става все по-добра и по-добра.Обожава книгите,старите филми,музиката,фотографията и мишката си Франк-малък златисто-бял мишок,който намира в дома си в Лондон.
Сдобива се и с полярна сова на име Бен,а за едната година прекара в ново училище бива приета в куидичния отбор с пост на бияч.Запознава се много от учениците,намира нови приятели,завързва по една-две пакости,но общо взето престоя и се отразява много добре,и няма търпение да се върне за още една година в Хогуортс.

Адриън
Ади
avatar
Адриън Бъркли
4 курс - Префект на "Грифиндор"
4 курс - Префект на


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Герои на четвъртокурсниците

Писане by Ема Уотсън on Пон Юни 22, 2009 1:30 pm


Име
Ема Уотсън
Години
14
Дом
Грифиндор
Курс
4-ти курс

Описание
След изкараните четири години в училището за магия и вълшебства Хогуортс,Ема коренно се промени.Освен по характер,се промени и по външен вид.Преди беше малкото любознателно момиченце,идващо в магическия свят,за да научи повече,за да намери приятели.Сега вече е порасналата госпожица,която е наясно с нещата тук,но все така любознателна и умна,колкото е била.Ема има чаровна усмивка,огряваща всичко около себе си.Преди кестенявата й бухнала коса вече е по-светла,на красиви,меки като кашмира,къдрици(понякога е и права).Прелестни топло шоколадови очи,завладяващи всеки.Тъмният цвят на очите й подчертава перфектно меката й бледа като млякото кожа.Също така е и много по-висока.Достига 169 сантиметра.Със слабо,стройно тяло със нежни извивки.Безспорно,Ем е много по-хубава,това дори по-големият й брат Ник го потвърждава.Може да плени всекиго само с един поглед.
Характер
И както винаги ще си остане или може би не чак винаги,Ема винаги е била много загрижена към околните,хората около себе си,приятелите и роднините си.Ако можеше да се опише с една дума,Ема бе просто…необикновена.Винаги мила и услужлива,но понякога се забелязва и лошата й страна.Повечето биха се запитали- „Ема и лоша страна?”.Най-простият отговор е „да”.Но трябва да се докаже,все пак.И лошата й страна е,че понякога казва всичко,което мисли директно на човека,което понякога й довлича проблеми.Точно така,проблеми.Но въпреки това,Ем много обича приятелите си и държи на тях.Би пожертвала живота си за близък,роднина или приятел.Много смела по характер,понякога буйна.Може би за това са я сложили в дом Грифиндор.Стрелваща убийствени погледи,русокосата госпожица може да прилича и на не чак толкова добричка и миличка.Е,някои хора харесват „лошите” момичета.Много трудно се доверява на хората около себе си.Не може да се привързва лесно и не е свикнала да обича,било то близък или не чак толкова.Верни хора са й единствено роднините,на които знае,че може да има доверие и близките й приятели.Никога не се предава.И въпреки всичко това,Ема винаги е била състрадателна,готова да изслушва и да помогне.В повечето време е един лъчезарен човек.Тя е търпелива и не избухва лесно,не се ядосва лесно.Но пък лесно плаче.Просто предпочита да си излее мъката на момента,отколкото да я гризе съвестта постоянно.Предпочита да казва истината,отколкото да лъже.Винаги е честна и държи на думата си.
История
Един слънчев ден през месец юли.Едно хубаво топло утро,а слънцето си играе,показвайки се иззад облаците.Тогава се родила тя…Ема се родила на първи юли 1995 година,носеща радост в цялото си семейство.Като малка винаги се усмихвала и хората в автобуса я заглеждали,ей така,както си стояла в детската количка.И всеки заглеждал очите й.Брат й-Ник,който вече е на 18 години винаги я е подкрепял,въпреки че честно се карат и се бият на игра.Е,понякога не е чак толкова на игра,но все са си приятели.За Ем,Ник е човекът,на който може да се довери,на който може да сподели,с който може да се забавлява.Лично той я придружава до пръв до перон 9 и 3/4 .Той я е гледал и е бил момчетата,които я дразнят в училище.Родителите й-Елиз и Джош Уотсън също са учили в Хогуортс в дом Грифиндор.Затова дъщеря им е тяхната гордост.Не само защото е в Грифиндор.Тя е специалното им момиче,защото брат й не е магьосник.Тя е човекът,с който те се гордеят,за които е специална.Елиз е нечистокръвна,защото един от родителите й е мъгъл.Джош пък от своя страна произлиза от древен магьоснически род.За щастие или за нещастие,Ема е полукръвна или с други думи:нечистокръвна,смесен брак.Но тя винаги ще помни първата си година,прекарана в магическото училище.Колко много се притесняваше за всеки един урок,за всяко едно домашно,което има.Колко се стремеше да е прилежна ученичка,както са я учили.Въпреки че постоянно закъснява за час,тя се представя идеално във всеки един от тях.Но все е страняла от хората.Или по-скоро те странят от нея,защото е по-различна от другите?Това е въпрос,на който тя няма отговор.Но в Хогуортс намери приятели.Двете момичета,с които се запозна в общата стая-Хърмаяни Грейнджър и Джини Уизли.Или по-скоро не беше в общата стая,ами във влака.Още от началото Хърмаяни й направи голямо впечатление,защото двете много си допаднаха като характери.Но Ема почувства празнота.Почувства нещо по-различно и се отдръпна без да иска от тях.И така настъпи четвъртата й година във вълшебното училище,за която се надява да е много по-хубава от останалите.Изпълнена с приключения и незабравими мигове,които ще запомни завинаги.
Допълнително


~Домашен любимец:Котенце Мей

~Умения/Талант:Ема има невероятен глас.Когато човек я чуе,се запленява от уникалната й дарба,с която Господ я е дарил.Освен това е Ледената Принцеса,както я наричат,защото е принцесата на леда.Или по-скоро кралицата,но все още е неомъжена xD

~Роля:Ученичка от четвърти курс в дом Грифиндор

~Любим цвят:сребристо,лилаво,синьо,зелено,черно

~Адрес:Бетани Бейн №7
Снимки

Тя и брат й Ник

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

avatar
Ема Уотсън
4 курс - Префект на "Грифиндор"
4 курс - Префект на


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Герои на четвъртокурсниците

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите