Хогуортс
важно е ! Добре дошли в света на Хари Потър ! Имате възможност да се регистрирате и да бъдете пълноправен член на магическия свят. Следвайте стъпките в темата "начало" ,за да имате официален герой. (рекламите ще изчезнат, веднага след като влезете в регистрацията си) За сега виджате само някой форуми, но след като направите стъпките ще се покажат всичките важно е !

Герои на шести и седми курс

Go down

Герои на шести и седми курс

Писане by Сириус Блек on Нед Юни 14, 2009 2:35 am

Тук можете да пуснете вашия герой. Описанието става по точките:

Създавайте се герои, като попълвате исканата информация и спазвате правилата

Име: (тук трябва да изберете името на героя си. Нека да не е прекалено трудно.)

Години:
(тук впишете годините на героя си. Съответно 1 курс сте на 11)

Курс:(тук впишете курса си. Сътветно 1 курс)

Дом:(тук оставете празно или впишете дома в който бихте искали да сте. Не е гаранция, че ще сте точно в този)

Характер:(тук кажете какъв е характера на героя си в няколко реда. Възможо по-подробно и реално. Героя ви не може да е перфектен)

Външен вид: (тук в няколко реда напишете как изглежда героя ви. Може да е слаб, дебел, красив, пъпчив.. само да знаете, че не може да е с перфектен външен вид. Моля ако слагате снимки да е само с линк)

История: (тук напишете нещо, кеото да обобщава живота на героя си, като цяло. Да включва най-важното и интересно. Да не е по-кратка от 10 реда.)

Друго:(тук впишете нещо друго за което се сещате и искате да споделите)


Допишете нещо.. все пак е минала цяла една година.
avatar
Сириус Блек
Директор, преп-л Трансфигурация и рък-л на "Грифиндор"
Директор, преп-л Трансфигурация и рък-л на


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Герои на шести и седми курс

Писане by Том Ридъл on Нед Юни 14, 2009 4:44 am

Име: Том Марвело Ридъл

Години: 16

Курс: 6

Дом: Грифиндор

Характер: През целия си живот Томбива отлгедан и възпитаван от майка си, която е пълна перфекционитка и това му носи и добро и лошо.Тя го учи, че е равен със всички и това, че е чистокръвен не значи нищо. Характерът му е буен и нетърпелив. Често обчиа тишината, но да е център на вниманието за него е голямо удоволствие. Въпреки всичкиет усилия на майка му, обаче до някъде си остава леко разглезен и дръзък,но смята че тези качества не са чак толкова лоши. Том е излючително смел и любопитен и обича да открива нови неща. Еднообразието за него значи скука. Мечтае за идиалното момиче и се старае на избере най-добрата. Момчето е много умно още от малко и разпределителната шапка дълго се колебае къде да го сложи, но накрая избира Грифиндор. обича да се доказва и да прави ескреми неща и да изживява усещания, които никой не може. Притежава качества достойни и за трите дома и смята да ги покаже в обичението и престоя в "Хогуортс". След училище ще следва Магическия университет в Лондон за аврор. Но това бяха само някой от добрите му качества. Всъщност момчето беше често избухливо. Мрази някой да му нарежда. Няма кой знае какво чувство за хумор. Научен е да не показва лошите си качества и на пръв поглед изглелжда като съвсем нормално дете. Любимото му занимание е да рисува и да пее. Хобито му е да събира картички с велики магьосници и всъщност обича да учи и да е перфектен. Обужава изненадите и е доста нетактичен във много отношения. Директен е и мрази няой да е повече от него. Слидерин също щеше да му подхожда и колкото и да бяха противоречиви качествата му той се обичаше такъв и смяташе да се промени само заради голямата си любов.

Външен вид: Томе слаб, с ясни зелени очи и светла кестенява коса. Той е среден на ръст и е винаги засмян. Устните му са тънки, учите му са нормални и прилепнали до главата, пръстите му са дълги, веждите заоблени и кафяви и лицето винаги весело. Има лек тен и винаги се стреми да подържа спортна фигура. Носът му е чип и гладък. Има белег на лакатя, причинен от катастофа с метла. Обича да носи мъгалски дрехи и рядко слага мантии.

История: Том отраства и бива отлгедан от Нивела и Брандо Ридъл, като следва техните стереотипи. Роден е на 1 април и е зодия овен. Има вдвама братя и една сестра. Том е средния и е на 15. Най-големият се казва Джим, на 22 години, и работи като разбивач на заклинаняи към министерството на магията. Най-малкият в семейството е Том и е на 2. Единственото момиче се казва Хелена и е 3 курс в Хогуортс. Майка им е отдадена на отглеждането на децата, а бащата е професионален аврор. Характера на Том е много буен и често той се кара с сестра си. Прохожда преди на проговори още на годинка, а първата му дума е "мое". Големият му брат е най-близкият човек с който споделя всичко и след като заминава му пише писма всяка седмица. На 10 години получава голяма забулена сова и я кръщава Чип. Огромната къща му позволява да има две собствени стай. Според майка му обаче той е още малък и няма парво да иска постоянно и да харчи като богаташ. С удоволствие напуска дома, когато става на 11 и намира много приятели във "Хогуортс". Люмимият му преподавател е професор Блек и трансфигурацията му е любима. Във втори курс претърпява злопоука, като пада от метла и получава белег на лакатя. Във всички курсове е отличник и мечате да стане префект. Най-накрая среща най-красивото и перфектно момиче и й доверява сърцето си. Казва се Вивиан и четвърти курс в Рейвънклоу. За нещастие семейството му решава да отиде във франция за ваканцията и не успяват да се видят през цялото лято. В пети курс, го домързява и се отказва от ученето и непремианва годината. Майка му го лишава от всички забавления и той се зарича да премине следващата година.

Друго:
Любим цвят: зелен, любимо число: 7, любима буква: Д.
avatar
Том Ридъл
6 курс - Префект на "Грифиндор"
6 курс - Префект на


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите