Хогуортс
важно е ! Добре дошли в света на Хари Потър ! Имате възможност да се регистрирате и да бъдете пълноправен член на магическия свят. Следвайте стъпките в темата "начало" ,за да имате официален герой. (рекламите ще изчезнат, веднага след като влезете в регистрацията си) За сега виджате само някой форуми, но след като направите стъпките ще се покажат всичките важно е !

Герои на работниците

Go down

Герои на работниците

Писане by Сириус Блек on Нед Юни 14, 2009 2:40 am

Тук преподаватели, лечители, миниатри да си опиства героите по точките:

Име: (тук трябва да изберете името на героя си. Нека да не е прекалено трудно.)

Години:
(тук впишете годините на героя си. Съответно 1 курс сте на 11)

Работа:(КЪДЕ работите,а не като какъв)

Длъжност:(тук е ясно мисля.)

Характер:(тук кажете какъв е характера на героя си в няколко реда. Възможо по-подробно и реално. Героя ви не може да е перфектен)

Външен вид: (тук в няколко реда напишете как изглежда героя ви. Може да е слаб, дебел, красив, пъпчив.. само да знаете, че не може да е с перфектен външен вид. Моля ако слагате снимки да е само с линк)

История: (тук напишете нещо, кеото да обобщава живота на героя си, като цяло. Да включва най-важното и интересно. Да не е по-кратка от 10 реда.)

Друго:(тук впишете нещо друго за което се сещате и искате да споделите)


Допишете нещо.. все пак е минала цяла една година.


Последната промяна е направена от Сириус Блек на Пет Юли 10, 2009 1:39 am; мнението е било променяно общо 1 път
avatar
Сириус Блек
Директор, преп-л Трансфигурация и рък-л на "Грифиндор"
Директор, преп-л Трансфигурация и рък-л на


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Герои на работниците

Писане by ???? on Нед Юни 14, 2009 7:20 am

1. Име: Граф Фьортедо
2. Характер: Винаги весел, но дори усмихнат не прощава на враговете. Обича честността и искреността, наказва обратното!! Той самият е такъв, с тези, които заслужават! Обича нови запознанства и контакти. Развеселяват го различните хора, не обича шаблонността. Ученето, спорта и музиката са на първо място в живота му (естествено семейството не е на място, а е част от живота на графа!) Обича абстракността във всичките и измерения. Девиз в живота: трудно е да се определи, защото има мн девизи!! Обича да плува.
3. Външен вид: нормално светла кожа, кестенява коса, кафяви очи, гъста средно дълга коса, стърчаща. Средно висок (177 см), атлетично и мускулесто тяло.
4. Адрес: ул. Ауенхайнер 7, Лайпциг, Германия
5. Хоби: Плуване, фитнес, жени, музика, космос.
6. Кръвност: чистокръвен
7. Роля: работник в отдел (Министър на Магията)(Министерство на Магията)
8. Домашен любимец: магически изкуствено създаден, магипортиращ се и човешкоговорящ бухал съветник - кафяв на цвят.
9. Кратка история: Роден в далечната 1377 година в Лайпциг, Саксония. 26-то поколение саксонци - графове. Характерен белег за семейството е, че в него винаги се ражда по 1 дете. От малко то бива обучавано и посвещавано във всички свери на магията и останалия заобикалящ ни свят. Сливат се в семейства предимно с чистокръвни графове или графини от други саксонски градове, като по този начин запазват чистокръвността си. В историята е имало и няколко случая на сливане и с английски родове. Граф Фьортедо от малък показва значителен интерес към непознатото и неизвестното в света на магията. Още едва хванал първата си магическа пръчка, той започва и първите си експерименти с магии и експерименти. Пръчката му е относително твърда 33 см, тъй като не е правена от дърво, като в сърцевината си съдържа косъм от опашката на еднорог. Горният слой е изграден от стрити драконови зъби и лунен прах. Всичко това, заедно със част от червен семеен камък, чиито сили се пазят в тайна, изграждат гладката и единствена по рода си магическа пръчка на графа. Жаден за знания, той постъпва в Хогуортс, учейки и експериментирайки, а по-късно става и министър ма магията. Заради влечението му към експерименти не малко пъти е имал проблеми с министерството на магията. Важно е да се отбележи, че въпреки чистокръвността на фамилията, тя винаги е подкрепяла опазването на нечистокръвните и мъгълите, като е била винаги твърда опозиция на процеса на незаслужено насилие върху нечистокръвни и мъгъли.
10. Любим цвят: Синьо, Лилаво и на цветът на границата между цветовете и безцветието.
11. Куидич позиция: търсач
12. Любимо заклинание: Белиевера: заклинание, действащо със закъснение, след 6 часа, карайки противника да халюцинира, да повярва, че направилия му заклинанието е доверен нему човек, като по този начин предава ценна информация, след което се самоубива. За съжаление изключително сложно заклинание, което изисква много повече от размахване на пръчка и изричане на думи. Заклинанието е създадено от прадядото на граф Фьортедо, граф Бьорфед. Оттогава се предава от поколение на поколение, като използването му в реалността става само 1 път през 1490 година, за разбиването на организация, целяща изземането на властта в Саксония и насилие над мъгълското и нечистокръвното население.
13. Политически убеждения: Либерали, защитаващи правата на индивида, независимо от кръвта му!!

????
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: Герои на работниците

Писане by Мартеен де Йонг on Нед Юни 14, 2009 7:23 am

1. Име: Мартеен де Йонг

2. Характер: Сериозен и обективен. Обича да говори, което е и причина за избора на професия. Обича да научава нови неща и винаги да е информиран - в центъра на събитията. Кариерист и не се интересува почти от нищо друго. Понякога може да бъде весел, но рядко се случва. Предимно мрачен и умислен, не обича да му се качват на главата, тъй като това го изнервя, особено когато е много напрегнат.

3. Външен вид: светъл, с тъмна, не много къса коса и брада. Здрав и винаги костюмиран, тъй като професията му го изисква.

4. Адрес: ул. Роде 32, Амстердам, Холандия

5. Хоби: Литература, Книги, Архиви, Новини, Писане, Статии и изобщо всичко в тази насока, както и магически чах.
6. Кръвност: чистокръвен

7. Роля: редактор в Магически вести

8. Домашен любимец: съвсем нормално мъгълско куче на име Роб и сова на име Майке

9. История: Роден е през 1975 година в Амстердам, Холандия. Баща му е журналист, майка му писателка. Кръстникът му дебютира в световен план с книгите си. Оттам идва и влечението към професията му. Израства сам, без братя и сестри. В историята му няма нищо кой знае колко значително. Преди да работи за Магически вести е писал статии за два училищни вестника. Постъпва в Хогуортс. Там не изпъква сред останалите ученици, но има сравнително добър успех и се справя с домашните. След Хогуортс бива приет за редактор в Магически вести.

10. Любим цвят: Бяло и черно.
avatar
Мартеен де Йонг
Главен редактор на "Пророчески вести"
Главен редактор на


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Герои на работниците

Писане by Принцеса Блеър on Нед Юни 14, 2009 8:02 am

Име: Принцеса Блеър Хабсбърг

Работа: Свети Мънго

Длъжност: лечител

Характер: потайна, скрита. Изглежда мила, но душата й е черна. Винаги постига целите си. Не вярва в доброто и красотата на живота. Жадува за мъст.

Външен вид: Светла кожа, тъмна дълга коса. Очите й са големи и красиви. Тялото й е перфектно, съблазнително и те кара да го пожелаеш.

Адрес: Румъния, Брашов

Хоби: Мъжете са нейното хоби - съблазнява, измъчва, унижава и накрая убива, но винаги доставя нужното удоволствие на всеки един

Кръвност: мъгалокръвна

Домашен любимец: бяла котка - Сузи

Кратка история: Родена е в Трансилвания. Майка и е от известен род вампири, а баща й велик магьосник, който се е отказал от вещерството, заради голямата си любов. Като малка е била свидетел на убийството на целия й род от неизвестни магьосници, които били против женитбата на чистокръвен вещер с вампир, защото поколението им ще получи огромна мощ. Тя е оцеляла по чудо, но не могла да отмие горчивия спомен. Била намерена от самодиви, които я обучили да влияе на мъжете по начин, който ги покорява и ги превръща в нейни роби. От тях знае и тайните свойства на билките – как да лекува и да убива с тях. Идва в магическия свят, за да намери и унищожи убийците на родителите й. Никой не подозира за съществуването й. Всички я мислят за тиха и срамежлива лечителка от „Свети Мънго”, която живее в Румъния и отглежда растения.

Любимо заклинание: Bella Dona - древно смъртоносно заклинание. Поглеждаш жертвата право в очите и след това можеш да правиш с нея каквото пожелаеш. Тя е твой роб - четеш мислите й, ръководиш действията и думите. Действа само на мъжете. Това заклинание е използвано от известен род вампири, които мистериозно изчезват, без да разкрият тайната. Всички мислят, че то е отдавна изгубено и никой вече не го владее...почти никой

_________________
XoXo

Върнете се в началото Go down

Re: Герои на работниците

Писане by Тейлър Суифт on Нед Юни 21, 2009 11:50 am

Име: Тейлър Суифт

Години:
20

Характер:Тейлър
е избухлива,лесно се дразни.Злопаметна и отмъстителна е.Не винаги се
държи зле,просто,когато някой я ядоса винаги си плаща за
това...Външният й вид лъже,тя е повече от красива,но по характер,може
да изпепели с поглед.Държи се дружелюбно и преценява хората
веднага,общо взето е наистина странна личност.


Външен вид: Тя
е страшно красива.Със сини очи,черна коса,права спускаща се до кръста
й.Тяло на богиня,изваяно като по поръчка.Бледа кожа,дълги мигли.


История:
Тейлър живее с майка си и
баща си до 5 годишна възраст,когато те умират в самолетен взрив.Тя има
леля-Аврора,която я гледа,естествено,не е както да е с родителите си,но
не е нищо,все пак й е опора.След шест години е поканена да учи в
Бобатон.Приема и отива,не е бележкарка,не си дава много зор за учене,но
е талант.Владее до съвършенство метаморфозните заклинания.След дългия
период, прекаран в Бобатон,тя решава да живее сама.На 17 живее в
центъра на Вегас,работи в казино.След като й предлагат работа в
министерството на магията,като аврор тя се връща от Вегас,купува си
къща в Лондон и заживява там.Говори се,че баща й е бил един от смъртожадните.
Тейлър не е сигурна в това и не знае,какви са били родителите й,защото са починали,когато е била малка,не е проверявала и питала за тях,защото споменът й е бил крайно болезнен.


Хоби:Флиртове,музика,пазаруване

Дом.Любимец:
коте

Кръв:чистокръвна

Адрес:Лондон,Мейн Стрийт №54

Роля:Отдел:Международно магическо сътрудничество,Международен представител на магическата конференция на магьосниците във Великобритания

Върнете се в началото Go down

Re: Герои на работниците

Писане by Кристин Лейн on Чет Юни 25, 2009 5:09 am

~Име: Кристин Лейн

~Години:21

~Работа: Преподавател в Хогуортс

~Длъжност: Преподавател

~Характер:Кристин е винаги спокойна, мила и добродушна, рядко се ядосва и никога не е груба с хората. Доста е разговорлива и лесно общува с околните. Винаги постига това което цели. Понякога е голям мечтател и скептик. Не държи на външната красота, предпочита отпуснатите и учтивите хора. И въпреки всички тези нейни добри качества тя има и своите минуси.

~Външен вид:
https://redcdn.net/ihimizer/img229/85/material5122.jpg
Кристин е наследила ген от своята майка, да бъде слаба. Има светла и права кестенява коса, тъмни зелени очи, които понякога преобладават в кафяво, малък нос и една малка трапчинка от дясната страна на устата. Кожата и е леко бледа и студена. Устата и е винаги извита в усмивка, която почти никога не сваля от лицето си.

~История:
Крис е родена в семейство на чистокръвни магьосници. Тя има по - малка сестра Мел, когато е била на 9 а сестра и на 7 майка им умира. Те живеели с баща си в Лондон, и двете учели в Бобатон, но баща им умира 3 години след майката. Те остават да живеят сами в голямата къща. Когато Мел пораства тя си намира мъж и отива да живее в Швейцария. Кристин не се обвръзва и остава сама. Те поддържат връзка, понякога и идват на гости или тя при тях. Крис се записва на мъгълски курсове по художничество, става художничка и започва да рисува, също и свири на китара, но по - често когато е в Швейцария. Там тя празнува 21-вия си рожден ден със сестра си и приятели. След време се отказва от курсовете и изобщо от изкуството и става преподавател по Аритмантика в Хогуортс.

~Друго: Кристин обича да седи в паркове на някоя пейка под дърво и да чете книги. Тя знае много за мъгълите, тъй като роднините и са такива. Понякога от скука започва да рисува огромни картини или плува в басейна в задния двор на къщата. Крис обича да пътува из нови места и да разглежда, но понякога е прекалено заета и не и остава време за това. Обича жълтия и зеления цвят, а също обича и много цветя като маргарити и лилий.
avatar
Кристин Лейн
преподавател по Аритмантика
преподавател по Аритмантика


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Герои на работниците

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите