Хогуортс
важно е ! Добре дошли в света на Хари Потър ! Имате възможност да се регистрирате и да бъдете пълноправен член на магическия свят. Следвайте стъпките в темата "начало" ,за да имате официален герой. (рекламите ще изчезнат, веднага след като влезете в регистрацията си) За сега виджате само някой форуми, но след като направите стъпките ще се покажат всичките важно е !

Колибата на Хагрид

Go down

Колибата на Хагрид

Писане by Том Ридъл on Пон Юни 15, 2009 2:01 am

Пазача на ключовете и дивеча имаше малка къщичка, която се намираше близо до Забранената гора. Беше заобиколена от няколко малки дървета, посадени от Хагрид, а отпред имаше малка градинка.Отвътре беше доста тесничка, но приветлива и уютна. Почти винаги, дори и когато беше топло, в камината се червенееше буен огън, а прозорците сякаш никога не бяха отваряни. Всичко беше покрито с тънък слой прах и общо взето си личеше, че никой не е подържал мястото. Няколко големи шкафове бяха закрили едната част от къщичката.. имаше и огромно легло, пригодено за размерите на полу-великана и масичка с няколко големи стола. На нея обикновено имаше чайник с топъл чай, който беше предзначен за идващите на гости ученици. вътре винаги можехте да видите и някое странно бълващо огън животно или хапещо растение, но това си бяха подробности.

.:свободно РП:.

avatar
Том Ридъл
6 курс - Префект на "Грифиндор"
6 курс - Префект на


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колибата на Хагрид

Писане by Хари Потър on Нед Юни 28, 2009 8:49 am

Докато Хари се разхождаше при колибата на Хагрид , изведнъж си спомни за вчерашната случка. Въпреки раната , която вампирката му направи на врата , му се искаше отново да я срещне. Момчето реши да почука на вратата на колибата , но се сети , че Хагрид в момента не е вътре. Времето бе доста задушно. Въпреки , че слънцето никак не бе силно , бе изключително горещо. В небето Потър зърна Хедуиг , който летеше към него. Когато совата му кацна , той забеляза , че носи писмо. Момчето разпчечата плика и започна да чете:
- " Хей,Хари,
Съжалявам за вчера...Надявах се,че няма да се стигне дотам,че самоконтролът ми е по-силен.За съжаление съм се лъгала...Наистина много съжалявам,че се получи така...дано раната заздравее скоро.
Не можем да продължаваме така...да се видим при езерото след час,
Люси
П.П : Унищожи писмото,след като го прочетеш" ..
След като го прочете , момчето много се развълнува , изгори писмото и тръгна към езерото..
avatar
Хари Потър
4 курс - Префект на "Грифиндор"
4 курс - Префект на


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите