Хогуортс
важно е ! Добре дошли в света на Хари Потър ! Имате възможност да се регистрирате и да бъдете пълноправен член на магическия свят. Следвайте стъпките в темата "начало" ,за да имате официален герой. (рекламите ще изчезнат, веднага след като влезете в регистрацията си) За сега виджате само някой форуми, но след като направите стъпките ще се покажат всичките важно е !

Лондон, Мейн Стрийт №54

Go down

Лондон, Мейн Стрийт №54

Писане by ???? on Пон Юни 22, 2009 2:18 am

Домът на г-ца Тейлър Суифт...

????
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: Лондон, Мейн Стрийт №54

Писане by Тейлър Суифт on Пон Юни 22, 2009 2:35 am

Къщата изглеждаше съвсем нова.На два етажа,с басейн в задния двор и добре поддържана алея от пред.Беше перфектно изчистена и подредена.Когато се влезе в нея,се открива огромно антрето.С внушителни стълби за нагоре.Закачалка и две кресла до стената.С огромен шкаф за обувки.На първия етаж бяха разположени-кухня,всекидневна и трапезария.Кухнята беше в кафяв оттенък,със стъклен полюлей и красиви шкафове наредени до стената.Върху единият имаше мивка.Сравнително голям барплод се оформяше на около десет крачки пред шкафовете.Имаше фруктиера пълна със свежи плодове и два високи бар-стола.Тънка лайсна отделяше кухнята от трапезарията,която бе сравнително малка.Дълга маса се оформяше,а до нея бяха наредени красиви кожени столове.Посредата имаше каре и върху него свещник.Когато Тейлър се хранеше тук,се сервираха сребърни прибори.
По навътре се откриваше слънчева дневна,с внушително отворено пространство в нея.Меко канапе с две кресла бе около средата,пред него камина,върху която бяха наредени снимки и там често гореше буен огън.Пердетата бяха червени,нюансите в стаята бяха черно-червени и беше доста уютно.Огромна библиотека се простираше в лявата част и мъхест килим беше под малката стъклена масичка пред канапето.
На втория етаж беше спалнята на Тейлър,банята й и кабинетът.Спалнята беше голяма,огромно легло се простираше в средата на помещението.Със сатенени завивки и балдахин над него.Имаше огромен гардероб,в който държеше дрехите си и чудесен изглед към града.Внушителен полюлей с кристален блясък се спускаше от тавана и под въздействие на слънчевите лъчи отклоняваше светлината във всяко кътче на спалнята.Имаше един мек диван,до него малка стъклена маса,върху която имаше книга.Красиво резбована врата водеше към банята.Беше свежа и имаше вана,голямо огледало на едната стена и шкафчета около него.През малък замъглен с мъждива светлина, коридор се стигаше до кабинетът.Махагонови мебели се простираха там.Имаше голямо бюро,маслено зелено кресло зад него и картини по стените.Два стола пред бюрото и много книжа наредени в секция до зад креслото.На курниза над прозореца се спускаха също толкова маслено зелени пердета и спираха части от светлината да проникнат в помещението...

Върнете се в началото Go down

Re: Лондон, Мейн Стрийт №54

Писане by Тейлър Суифт on Пон Юни 22, 2009 3:11 am

Тъмна кола спря на ливадата пред къщата.Тейлър слезе от колата,облечена в ефирна бяла рокля и бели токчета.Черната й коса идеално допълваше външният й вид.С бърза походка влезе в къщата.От семплата чантичка извади ключа си.Парфюмът й се разнесе в градината при първият повей на вятъра.Мушна ключа в ключалката на вратата и влезе вътре.Кристалният звук от крачките й върху плочките се разнесе в къщата.Закачи мантията си на закачалката,чантата остави на шкафчето под самата закачалка.Отметна коси назад и тръгна към кухнята.Наля си чаша с вино в стъклена чаша.Шардоне от 1978 година й дойде като перфектно допълване на страхотния ден,който се очертаваше.Взе чашата в ръка,вдишвайки аромата на виното и отпи глътка от него.С бърза походка се качи на вторият етаж.Отиде до банята,смяташе да си взема вана...Рокличката й падна на земята и тя влязох в горещата вода.Върза си косата на кок и се потопи до шията.Ръката й държеше чашата подпряна на ръба на ваната,покрита с пяна.След дълъг престой,действащ й като перфектна релаксация,тя излезе.Перфектното й тяло се загърна от халата и тя излезе от банята.Спусна косата си,която беше леко начупена и слезе без да издава звук до долу,за да си вземе книга.Обожаваше след дълга вана просто да се сгуши на фотьойла и да почете.Меката й кожа беше като коприна,облегна глава на дивана и се зачете в едно списание...

Върнете се в началото Go down

Re: Лондон, Мейн Стрийт №54

Писане by Тейлър Суифт on Пон Юни 22, 2009 11:06 am

Тейлър се изправи се от диванчето,след час втренченост в списание "Мода".Реши да посети министерството и по-точно работното си място.Качи се в спалнята си.Извади дрехи от дрешника си-черна пола,дълга две педи над коляното,черен корсет без презрамки и черни ръкави.Дръпна от долу на дрешника стилни черни бутуши подчертаващи перфектно краката й.Бялата й кожа контрастираше на цветовете в облеклото.Сложи си рубинено червено колие.Оправи си косата,като я накъдри в краищата.Погледна се в огледалото и в интерес на истина изглеждаше елегантно-секси.С бързи стъпки слезе по стълбите,грабна малка чанта,която преметна на китката си и излезе от къщата,качвайки се в черното Порше пред тях..

Върнете се в началото Go down

Re: Лондон, Мейн Стрийт №54

Писане by Тейлър Суифт on Сря Юни 24, 2009 8:44 am

Пред ливадата отново се плъзна поршето на Тейлър.Тя слезе със същата грация,високите токчета поддържаха перфектна височина.Тя излезе и хлопна безшумно вратата на колата,заключвайки я.Отиде до тази на къщата и я отключи.Събу се в антрето.Изприпка до спалнята си.Перфектното й тяло за пореден път се преоблече в странно секси,обикновенни дрешки.Измъкна едно потниче от гардироба и дънки с ниска талия-тези.След което слезе до хола,пусна телевизора-едно от любимите й мъгълски удоволствия и се замота в кухнята,като се опитваше да си приготви десерт,когато на вратата се позвъни.С грациозната си походка тя отиде до нея и се усмихна бегло,пред нея стоеше\ха...

Върнете се в началото Go down

Re: Лондон, Мейн Стрийт №54

Писане by ???? on Сря Юни 24, 2009 9:18 am

Пред вратата се намираха принцеса Блеър и граф Фьортедо. Жената бе облечена с черни къси панталонки, високи обувки и кожено яке. Министърът от своя стрна бе леко небрежен. С дънки, тениска, сако и шалше увито около врата.
- С какво мога да съм ви полезна? - попита учудено г-ца Суифт.
– Ще можем ли да влезем? - леко усмихнат, но все пак сериозен попита Фьортедо.
– Да влезте, какво се е случило? - Тейлър им направи място да влязат.
След като се настаниха удобно пръв заговори графът:
– Бащата на Малфой е изчезнал, а е много важно да бъде намерен. Вие като аврор може би ще успеете да решите проблема. - Фьортедо я изгледа изпитателно, но в погледна му имаше и нещо друго, животинско. "Наистина красива жена" , каза си той наум и продължи:
– Доведох и принцеса Блеър, тъй като тя бе поела лечениетп на Малфой младши и знае детайли около семейството, които сигурно ще ви заинтересуват. - неговият поглед бе немигащ, гледащ право в очите на Суифт.

????
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: Лондон, Мейн Стрийт №54

Писане by Тейлър Суифт on Сря Юни 24, 2009 9:27 am

-Разбира се,седнете.-посочих аз канапето и настаних гостите си с думите:
-Искате ли нещо за пиене?-гледайки към двамата.Графът се усмихна и отговори кратко,но учтиво:
-Ще ви затрудня ли с чаша вино?
-Каберне или Шардоне?-отговорих с усмивка
-Каберне,Блеър?-обърна се той към нея.Принцесата беше наистина сексапилна,оглеждаше обстановката,когато я попитаха по име се съсредоточи в разговора и с мил тон отвърна,че ще пие същото като графа.Изнесох се от стаята и след минутка се върнах с три бокала за вино и бутилка в другата ръка.Сложих ги на стъклената масичка и налях виното в чашите:
-Е,интересувам се от случая,ще ми поясните ли ситуацията?-попитах на свой ред аз,отпивайки глътка от виното си.

Върнете се в началото Go down

Re: Лондон, Мейн Стрийт №54

Писане by Принцеса Блеър on Сря Юни 24, 2009 9:34 am

Блеър се възхити от очарованието на жената пред нея. Докато графа обясняваше каква е причината за тяхната неочаквана визита, тя застана зад жената и леко помириса врата й. Графът видя това и се захили:
- Принцесо, запознайте се с Тейлър..
Жената се обърна стреснато когато усети Блеър зад гърба си
- Но…как се озовахте зад мен…изобщо не Ви усетих – каза нервно тя – Тейлър Суифт, приятно ми е
Лечителката се представи и отиде до графа като прошепна нещо в ухото му. Тейлър видимо се смути:
- Моля…седнете. Е,интересувам се от случая,ще ми поясните ли ситуацията?
Блеър я гледаше – беше толкова красива, а аромата й я опияняваше. Думите минаваха около нея…Тя се доближи до жената и бавно прокара пръсти през косите й
- Вие сте много красива жена – усмихна се принцесата и отметна косата на жената за да открие прекрасната й шия – Великолепна
Погледна към графа. Той изпитваше видимо удоволствие от това, което ставаше. Изправи се и отиде бавно до лечителката . Застана зад нея и силно я хвана през кръста. Приближи устни към врата й и започна страстно да я целува. Отначало непонатата жена се смути, дори възмути от гледката, но след няколко секунди в погледа й се прочете, че иска да е на нейно място….

_________________
XoXo

Върнете се в началото Go down

Re: Лондон, Мейн Стрийт №54

Писане by ???? on Сря Юни 24, 2009 10:03 am

Фьортедо усети това нейно желание, затова я хвана за ръката и я придърпа към себе си. Можеше да усети нейната женственост и сексапил, който порникваха във всяка част от тялото му. Той впи усните си в нейните, след което се спусна към врата и. Блеър изви глава настрани и от своя страна целуна Тейлър. Усещането с тези две красиви жени в ръцете си подлуди графа. Той ги остави да се наслаждават една на друга. Гледката разтресе цялото му тяло от възбуда. Хищникъв него се събуди. Очите му потънаха в мрак. Той обърна Блеър към себе си, целуна я, устните и бяха страстни, начинът по който го опиянаваха го побъркваше. Едвам успя да се отдели от тях и целуна Суифт. "Тази жена наистина умее да движи езика си, а усните и са толкова меки и сочни". Той прехапа внимателно долнта и устна. С едната ръка държеше Блеър през кръста, която от своя страна шареше с устните си по шията на Тейлър. Пръстите на другата му ръка проникнаха в косите на жената и той отново я целуна страстно и възбудено.

????
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: Лондон, Мейн Стрийт №54

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите