Хогуортс
важно е ! Добре дошли в света на Хари Потър ! Имате възможност да се регистрирате и да бъдете пълноправен член на магическия свят. Следвайте стъпките в темата "начало" ,за да имате официален герой. (рекламите ще изчезнат, веднага след като влезете в регистрацията си) За сега виджате само някой форуми, но след като направите стъпките ще се покажат всичките важно е !

Кабинетът на министъра

Go down

Кабинетът на министъра

Писане by Сириус Блек on Пон Мар 30, 2009 2:37 pm

Кабинетът на министъра... Kid
avatar
Сириус Блек
Директор, преп-л Трансфигурация и рък-л на "Грифиндор"
Директор, преп-л Трансфигурация и рък-л на


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Кабинетът на министъра

Писане by ???? on Чет Май 07, 2009 4:08 pm

Добре дошли на всички в моя кабинет. Ще се радвам да откликвам на всякакви проблеми в магическия свят и да поддържам връзка с многоуважавания от мен директор на Хогуортс - Сириус Блек. Kid Моята цел е да успея да създам тази връзка между мен и вас, която Фъдж не успя и същевремнно винаги да бъда обективен. Според политическите си убеждения аз се боря за равенство, защото съм либерал и смятам, че индивида стои над всичко. Ако имате други въпроси, просто ги задавайте!! Хмм

????
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: Кабинетът на министъра

Писане by ???? on Пет Май 08, 2009 6:13 am

Току що привършил с някой укази и заповери, министърът крачеше нервно из кабинета си. На бюроте му имаше отворено писмо. Новинните в него бяха повече от притеснителни. Доверен източник на министъра, който бе внедрен във френското министерство на магията го уведомяваше, че от отдел мистерии предишната нощ е открадната отвара с неустановено предназначение. Предполага се, че отварата е в ръцете на смъртожадни. Друга информация, относно предназначението на отварата или целите на смъртножадните нямаше. Френското министерство на магията все още пазеше всичко в тайна.

"Решението какво да се прави оттук нататък не бива да е прекалено прибързано", помисли си граф Фьортедо. "Може би ще е най-добре да проведа разговор с директора на Хогуортс, да обсъдим възможностите и тогава ако се наложи да свикаме общ съвет или да действаме сами". "Във всеки случай информацията не трябва да изтича, защото ако врагът знае, че ние сме подготвени, ще действа по различен начин, които ние по трудно бихме могли да предвидим" - продължи с размишленията той. "Едно е сигурно, незабавно трябва да говоря със Сириус Блек!". Министърът се отправи към картината с табелка: "Офисът на Директора", извади пръчката от вътрешния джоб на сакото си и три пъти почука с нея върху табелка. След това се отправи към бюрото си, седна в огромния си стол и зачака, потънал в размишления...

????
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: Кабинетът на министъра

Писане by Сириус Блек on Пет Май 08, 2009 8:52 am

Сириус тичаше, стиснал пръчкката в ръката си. Нямаше време да мисли много .. ордена тярбваше да бъде повикан незабавно. Коридорите на училището бяха празни и тихи, сякаш беше нощ. Всъщност беше около 5 часа сутринта, но новината нямаше да го чака да се сабуди. След, като успя да стигне до кабинета си бързо отвори прозорците за да влиза чист въздух и започна да обикаля многото картини по стената. Мъжете вътре пъшкаха и охкаха от мигновеното събуждане.
- Чуй ме Артър ! Отиди на портрета си в къщата на Питър и го уведоми, че трябва да се яви в министерството на магията колкото се може по-бързо. - едвали не го беше изкрещял на стреснатия човек. Той се размърда и с уплаха изчезна от рамката.
- Моли, отиди и кажи същото на Бил ! Побързай ! - жената в една от картините веднага кимна и се скри.
- Леонис повикай Картър сега ! - човека се стресна и на свой ред тръгна нанкякъде.
- Министъра, министъра.. трябва да го уведомя! - той се пресегна за да може да докосне еди нстраннен лъскав предмет, но от голямата черна камина се появи млад мъж с руса коса и разтревожено застана пред Сириус.
- Директоре, министъра ви вика незабавно ! - каза го нетърпеливо и изчезна в пламъците все едно не се беше появявал. Блек знаеше за какво ще го повикат. Нахлу си една зелена мантия и тръгна към камината. Като прецедател на магисъбора и междонародния конгрес на магьосниците беше длъжен да разреши случая или поне да се заеме. Да не говорим,че скоро щяха да долелтят и хората от Ордена на феникса за да помагат. Положението беше ужасно.. как можеше да бъде открадната отварата за неприкосновеност.. Пелериса беше единствения в света ... беше пазен от стотина аврори..Тази анумалия щеше да им струва скъпо. Той застана в камината и бързо се магипортира с леко "пук" .
- Сириус ! - министъра беше станал от бюрото си пристъпваше нервно. - Вярно ли е?
- Страхувам се, че да ..
- Коя отвара са взели ? - вледа се нетърпеливо.
- неприкосновенната... - каза го все едно беше нещо мръсно и тярвбаше да го изпюе.
- Но това означава .. означава ... - не можеше да го изрече министъра.
- означава, че няма да можем дори и да пипнем Волдемор .. освен, ако не я използва върху смъртожадните .. тогава ни е спукана работата - разясни Блек и седна на едно кресло, защото беше уморен.
- трябва да пивикаме хората от ордена и да свикаме магисъбора ... бързо !
- Ордена ще пристигне скоро, а събранието веднага... информацията не трябва да изтича. По късно днес ще заседателствам и с международната конференция на магьосниците.
- Не е ли прибързано ?
- Разбира се, че не. Трябва да действаме преди тях. Като си говоим няма да направим нищо.
- Добре.. - поколеба се, но не му се нравеше.
- Какво ще правим министре? - той се зачуди и репението за нататачната работа щеше да е негово...Едно беше ясно - ордена, конгреса и магисъбора трябваше да се саберат.. сериозността на момента беше голяма ...
avatar
Сириус Блек
Директор, преп-л Трансфигурация и рък-л на "Грифиндор"
Директор, преп-л Трансфигурация и рък-л на


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Кабинетът на министъра

Писане by ???? on Нед Май 10, 2009 4:02 pm

- Първо трябва да помислим, точно какво ще кажем на обществото, и каква информация да дадем на магисъбора. Неможем да бъдем сигурни, кой е предател и кой не. Що се отнася до Ордена, там ще обсъдим всичко подробно. - започна Граф Фьортедо. - Предполагам, че вече си повикал Картър, Бил и Питър?
- Да, това беше едно от първите неща, които направих. - отвърна Сириус.
– Тогава трябва да ги очакваме скоро. Много е важно също да не допускаме Рита Скийтър да пише повече отколкото е необходимо - допълни Фьортедо.
След тези свои думи, той извади пергамент и перо и набързо нахвърли няколко изречения на него:
"До Администрация на Магисъбора,
насрочвам спешно свикване на Магисъбора, поради тежките обстоятелства, които възникнаха, в 14ч и 30 мин. Мястото е 9ти етаж, отдел Мистерии, Съдебна зала номер 14. Ситуацията изисква Вашето присъствие!!"
Министърът почука с пръчката си върху пергамента, който веднага се сгъна във формата на самолетче и отлетя към администрацията на Магисъбора. Тъкмо с неговот излизане през вратата, през камината се появиха Картър, Бил и Питър. Леко озадачени, те още незнаеха за какво са повикани. Сириус Блек подробно им обясни за ситуацията в която се намираха.
–Но...какво всъщност представлява тази отвара? - попита Бил.
- Много е просто! - отвърна Сириус - Всеки отпил от нея става неприкосновен за сякакъв контакт, било то магии, заклинания или физически контакт...
– Което от своя страна излага Министерството и Хогуортс на директна опасност, тъй като се подразбира, че смъртожадните или Волдемор няма да я използват за обикновено нападение срещу мъгъли или магьосници! - допълни Граф Фьортедо. - Ние вече свикахме Магисъбора, на който най-вероятно ще се вземе и решение да се свика и международен конгрес, въпросът е точно колко информация и каква трябва да им поднесем...Довечера пък ще се срещнем в Щабквартирата на Ордена, където ще можем по-подробно да обсъдим ситуацията. Сириус, надявам се, че ти ще можеш да повикаш всички, след като приключи събранието на Магисъбора?
– Да, ще успея, но преди да сме забравили, нека обясним, защо повикахме Бил, Картър и Питър тук! - отвърна Сириус и продължи - Бил, от теб искам спешна доставка на змейска кръв, но не каква да е, а задължително от Финландски Синьосив Късорог. Ще можеш ли?
- Наистина ще е трудно, те се срещат изключително рядко, но мисля, че познавам правилният човек!
- Моля те, направи го, много е важно, засега няма да споделям подробности! - отвърна Сириус с много сериозен тон.
- Картър, а от теб очакваме да заминеш веднага за Франция и да се свържеш с нашия информатор там, като да внимаваш да не го разкрият...все пак ти си официалният пратеник, за него никой нищо незнае! - намеси се министърът.
- Що се отнася до теб, Питър... - обърна се към него със сериозен тон Сириус - от теб очакваме да направиш това което правиш най-добре!
– Аз правя много неща добре! - с неприкрито самочувствие отвърна Питър - Но все пак мисля, че знам какво искате от мен...трябва ви отвара, но каква??
- Да, трябва ни среброкристална отвара! - отвърна Сириус.
- Само тя, заедно със змейската кръв, за която помолихме Бил да намери, можем да неутрализираме открадната Неприкосновена. - допълни го министърът.
- Но знаете, че тя ще бъде готова едва след седмица?
- Наясно сме с това, но нямаме избор, освен да се надяваме, че дотогава няма да бъде използвана Неприкосновената - отвърна минисърът.
- Добре, тогава се заемам веднага!
- Очакваме от всички вас да си свършите добре работата...успех и се пазете! - с тревожно каза Сириус.
След тези думи Сириус и министърът стиснаха ръцете на тримата мъже и ги изпратиха до вратата. След като останаха отново насаме.
- Смятам, че тук е моментът да се разделим, или поне до събранието на Магисъбора - каза Сириус - аз трябва да подготвя Хогуортс за някои евентуални атаки! По пътя ще помисля, колко да кажа на учителите и учениците.
- Добре, ти знаеш най-добре какво да правиш, що се отнася до Хогуортс. Аз трябва да направя изявление за Пророчески Вести! Успех и се надявам всичко да мине гладко!! С тези думи министърът се запъти към библиотеката си и извади една малка зелена книжка, отиде седна на бюрото си и се зачете, а през това време Сириус изчезна по същия начин, както се бе появил...

????
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: Кабинетът на министъра

Писане by ???? on Нед Май 10, 2009 4:40 pm

Не бяха минали и 10 минути от заминаването на Сириус, когато министърът се сепна. Бързо отвори едно от многото си шкафчета и извади малко цилиндрично мислоемче. Бе забравил да го даде на Сириус...трябваше да го направи възможно най-бързо, даже желателно преди събранието на Магисъбора.
- Незабавно трябва да ида в Хогуортс, пък после мога заедно със Сириус да се върна тук - рече си министърът.
Затова прибра мислоемчето в джоба си и изезна през капака на пода. Достигайки края на тунела с едно пук той се озова директно в Къщата на крясъците откъдето с голяма скорост влезна в Хогуортс....

*** Следва неочаквана среща в библиотеката и кабинетът на директора.


Последната промяна е направена от Граф Фьортедо на Вто Май 19, 2009 6:19 pm; мнението е било променяно общо 1 път

????
Гост


Върнете се в началото Go down

След събранието на магисъбора

Писане by Тифани Стоун on Сря Май 13, 2009 4:22 pm

Тифани бе извикана спешно,всички крещяха в стаята,че се търси Тифани. Тя скочи почти не облечена,само по нощница,завита с халат. Искрещя на префекта:
-Защо ме будиш?!
Тя панически се раскрещя и каза:
-Директора ме събуди и каза да те извикам и да идеш в кабинета на министъра!
Тифани погледна съркастично,зави леко халата и каза:
-Ще се преоблека и отивам.
Растършува се в багажа и след много дълго време искара кожен пакет. Запъти се към камината в общата. Там се грееха няколко влюбени 4курсници. Плисна сока който пиеха,загаси оганя,те е богледнаха злобно и тя каза:
-Министерски задължвения гълаби!
След това влезе в камината взе от праха и каза:
-Министерство на Магите,кабинета на Граф Фьортедо
Цялата бе в прах,иступа се и след това се избърса с една кърпичка. Излезе от камината на професора и каза:
-Гра...-искаше да каже графе но по скоро позвуча като грачене,защото се прозя звучно и каза-Тед викал си ме,лунатична префектка ме събуди все едно има наводнение в тоалетната и аз съм виновна.
avatar
Тифани Стоун
4 курс - "Префект на Слидерин"
4 курс -


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Кабинетът на министъра

Писане by ???? on Сря Май 13, 2009 4:50 pm

Министърът я огледа с лека усмивка. Дори и прашна, тя излъчваше своят сексапил, който той усещаше все по-силно и по-силно. Проближи се с нея и изтупа внимателно дрехите и от прахта. Бяха изключително близко един до друг. За момент погледите им се спряха и те се гледаха без да отместват очи. В следващият момент като че ли се опоминха и Тед бързо каза:
- Тази вечер заминаваме за Барселона. Ще използваме метли, за да немогат да проследят траекторията ни на магипортиране. Виждам магическата ти пръчка е с теб, приготвил съм ти и наметално, тъй като допуснах, че ти може би ще забравиш. - Той посочи едно черно наметало, което беше поставено да лежи на стола. - Хубавото е, че все пак си се облякла в черно, огледа я той, като погледа му се спря на сочните и устни...отново с него се надигна дяволът, който го караше, който го изкушаваше да я целуне..но дали трябваше да го направи...дали тя изпитваше същите желания като него...След като прогони тези мисли от главата си той извади магическата си пръчка, завъртя я бързо и в този момент костюмът, вратовръзката, ризата, всяка част по него също стана черна. Извади от един шкаф две метли Стронгфайър 2009, която бе най-бързата за момента. След това от джоба си извади специално шишенце с безцветна отвара. Отвори го и в стаята се разнесе приятен аромат на кашмир.
- Това е да намажем останалите непокрити от дрехите части от нашето тяло. - каза той - отблъсква любопитни погледи и така един вид оставаме невидими за останалите - поясни той.
[i]

????
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: Кабинетът на министъра

Писане by Тифани Стоун on Сря Май 13, 2009 4:59 pm

Тифани се събуди още,щом усети приятния ментов дъх на Тед. Тя се бе изчервила леко и не знаеше как да реагира. Тя го изчака да види какво,ще направи. Той я гледаше по начин,по който братяти си обесняваха но тя сега виждаше. Не можеше да проумее това,което се случва с нея. Адски я бе срам да си признае,че испитваше нещо но не можеше да каже нищо. Тя взе мантията с нежно движение но докосна пръстите му и някаква тръпка мина нагоре. Тиф отметна и се загърна с мантията. След показването на метлата Стронгфайър 2009,тя испадна в шок и за малко да припадне. Такава метла за нея бе много голям лук,и не можеше да осъзнае,че ще лети на такава метла,дори не чу за шишенцето. Само леко докосна метлата и каза,като сочеше метлата и погледна към него с ококорени очи:
-Стронгфайър 2009! Аз наистина ли ще летя с тази....-не успя да намери думи за по-въховно от върховното и само дигна рамене и пелтечеше.
avatar
Тифани Стоун
4 курс - "Префект на Слидерин"
4 курс -


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Кабинетът на министъра

Писане by ???? on Сря Май 13, 2009 5:23 pm

Тед остави Тиф да се порадва още малко на метлата, след което каза:
– Ще видиш колко по-хубаво е да се качиш и да полетиш, да почувстваш вятъра, ускорението не метлата, свободата която тя ти дава, сякаш чете мислите ти... Но преди да се качим - отново напомни той - първо ще трябва да се намажем с тази отвара. Достатъчни са само няколко капки от нея. Той капна няколко капки в ръцете на Тиф, после в своята длан и с другата ръка отново прибра отварата. Набързо покри ръцете, шията и лицето си с безцветното вещество. Същото направи и Тифани. Графът я гледаше и си мислеше: <<Какво ли бе усещането да докосваш тази нежна кожа... >>
Той отново се опита да се съсредоточи върху задачите които ги очакват, затова набързо се опомни и след като Тифани свърши попита:
- Готова ли си и съзнаваш ли какво ни чака там навън?
- Да готова съм! – отвърна тя.
- Тогава е редно да потегляме, ще се движим през ненаселени райони, като през деня ще почиваме, а нощем ще летим. До Барселона са 2 дни път. Тази нощ ще прекосим Франция, което ще създаде определени трудности...
- Какви трудности? - попита Тиф.
- В момента френските сили за сигурност са нащрек и дебнат за нередности, поради това, че отварата е открадната и те също очакват атака, както и ние. Да не говорим, че след като се разчуе, че съм заминал, а не вярвам да остане в тайна, че всъщност двамата сме заминали, смъртожадните също ще се прегрупират и ще ни търсят. Трябва да сме максимално внимателни!!
– Разбирам... - отвърна Тиф.
– Добре, сега тръгваме, ще летим един до друг.
Той отвори прозореца. Хладният нощен въздух нахлу в стаята, като леко разроши и така разрошената коса от съня на Тиф. Точно когато трябваше да се качът на метлите и да потеглят, Тед отново погледна красивото момиче, което бе така уверено и безстрашно..и каза:
- Знаеш ли, преди да потеглим...трябва да направя нещо, което от известно време насам не ми дава мира...нещо което ме изгаря отвътре..
- Какво? - Тиф го погледна, а очите и отразяваха блясъка на уличните лампи навън.
- Това пътешествие е изпълено с много опасности и рискови...не се знае дали ще се върнем от него..дали аз ще се върна, но обещавам да направя всичко възможно ти да успееш!!! Не ме е страх от смъртта, особено след толкова дълъг живот, но няма да си простя, ако не го направя преди това...затова по-добре сега, отколкото по-късно, когато нищо вече не е ясно..
– Не разбирам... - отвърна с леко недоумение Тифани.
Тед обаче не каза нищо, леко постави пръст на устните, сякаш да и каже тихо, бавно пристъпи към нея, като с другата си ръка леко и внимателно я обхвана покрай кръста и придърпа към себе си....

????
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: Кабинетът на министъра

Писане by Тифани Стоун on Сря Май 13, 2009 5:36 pm

Какво забога ставаше,не можеше да си обесни. Тифани не знаеше,какво да прави в един миг,си спеше сладко в леглото,а в другия миг се намира в ръцете на графа. Като приказка с неясен край. Сърцетои туптеше и не можеше да го успокои,не знаеше,какво да каже и отговаряше кратко и ясно. В такива ситуации тя не можеше да расъждава рационално.
Усети ръцете на графа върху кръста си. Той бе толкова близо,че тя можеше да усети аромата на скъп парфюм и ментовия му дъх,да види блясакъ в очите му. В мисли те и се прокрадна "Дали той не ме исползвам,защото съм толкова млада?!" но тя искаше да се придържа към своята теория,че всичко е просто една илюзия и тя всеки момент,ще се събуди от съня.
Леко се опита да се отблъсне назад,но бе прекалено крехка и не можеше да се отблъсне. Тя леко придоби страно изражение на лието и каза:
-Аз такова...-но нищо не успя да измисли-На експедиция сме ходили заедно,никога не стесе държали така?!
Този въпрос упорито се блъскаше в кората на мозъкаи и тя не можеше да намери отговора,какво се бе променило за тези 3г. Какво се бе случило? За жалост и тя не можеше да си даде отговор,за това спра да се дърпа и остави да види как той ще реагира.
avatar
Тифани Стоун
4 курс - "Префект на Слидерин"
4 курс -


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Кабинетът на министъра

Писане by ???? on Сря Май 13, 2009 5:53 pm

Графът леко се усмихна и каза:
– За 3 години много неща могат да се променят. Истината е, че изпитвам непреодолимо влечение към теб Тиф, необяснимо и също толкова неустоимо, и ако и ти го усещаш, просто се отпусни и ми се довери, и не забравяй, че ако пренебрегнеш нещо такова.... - граф Фьортедо остави изречението недоизказано...той усещаше сърцето на Тиф да тупти забързано, вгледа се в очите и. С другата ръка, която не беше на кръста и прокара нежно пръсти по лицето, после през косата, и още преди момичето да бе казало още нещо, той затвори очи и нежно я целуна. Тиф се отпусна в ръцете му. Той леко прехапа долната и устна и я дръпна, след което я пусна. Отново я погледна в очите...

????
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: Кабинетът на министъра

Писане by Тифани Стоун on Сря Май 13, 2009 6:03 pm

Тифани стоеше като гръмната! Това бе първатаи целувка,никога през животаси тя не беше се целувала с никой. Смяташе,че ще е ужасно и може би гнусно. Но нежното докосване и прекрасните му усни,не бяха никак ужасно. Като малко дете искаше да усети това чувство ,веднага се надигна и неопитн леко го целуна по усните. Не с същото масторство но нежно като пеперудо докосна уснитему. Загледа се отново в очите му,не знаеше какво да каже само промърмори нещо лекичко,като се притисна в крегрътките му:
-Не знам какво става...
Тя наистина не знаеше какво става. Испитваше силни чувства,който се бодера в нея неистово.
avatar
Тифани Стоун
4 курс - "Префект на Слидерин"
4 курс -


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Кабинетът на министъра

Писане by ???? on Сря Май 13, 2009 6:13 pm

- Не винаги знаем какво става - отвърна Тед, в чиито очи се забелязваше светлина, проблясък на радост, свързани с реакцията на Тиф. Поседяха още малко така в тъмнината, мълчаливо, наслаждавайки се на момента..после Фьортедо се обърна и каза:
- Мога да прекарам така цяла вечност, но не бива да забравяме, че животите на много хора са в опасност, както и нашите, ако не вземем необходимите мерки. Мисля, че ще е най-добре да тръгваме... - каза той това не с огромно желание, но с увереност в погледа. Тиф просто кимна. Двамата се качиха на метлите си и отлетяха в нощта. Прозорецът се затвори след тях с тихо прихлопване. Две сенки се издигаха тихо нагоре в небето и изчезнаха в нощта....


***Продължение във Външен свят - Тулуза - по пътя към Барселона

????
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: Кабинетът на министъра

Писане by Янка Хейл on Сря Юни 10, 2009 2:23 pm

Янка Хейл излезе от кабинете си и се запъти към този на Граф Фьортедо. Беше преполовила купа писма, който се беше натрупал за двата месеца, през които отсъстваше. Когато отвори вратата на кабинета на министъра, той седеше и четеше някаква книга. Янка не успя да види заглавието й, защото Графа я свали, когато тя влезе. “Изглежда много добре, както винаги”- помисли си тя. От момента, в който се бяха запознали винаги се беше чудила на начина, по който той действаше на жените. Можеше да има всяка само с един поглед. “Не е само от външния му вид... Има нещо в него, което не мога да обясня – мислеше си тя – Някаква тайственост ... “
- Съжалявам за закъснението, Г-н Министре. Трябваше да преглeдам пощата – буквално изстеля тя.
- Добре, добре. Първо се спри малко – засмя се Графа – Вашите да не са те подлудили или какво ?
- Съжалявам – из стаята се разнесе звънливия й смях – Не са направили нищо повече от обикновенно. Но и ти да прекараш два месеца със семейство Хейл и ти ще полудееш. Още повече, че няма жени, които да омайваш – закачи го тя. - Не и свободни, не че някога ти е пречело.
Двамата се засмяха.
- Ще се направя, че не съм чул забележката ти.
- Татко ти праща поздрави. Кани те да направите някой и дръг експеримент.
- С удоволствие пиемам поканата му.
- Можеш да му пратиш сова и да не се уговорите. Този път няма да ви бъда посредник.
- Но ти се справяш отлично с тази роля – каза Графа
- Не, благодаря. Пък и става въпрос за бухала ти.
- Моят бухал ?! – учуди се той
- Да, не ме разпитвай, нямам представа за какво става на въпрос. Но остави това на страна. Тези дни може да наминеш да нас и ще поговорим и за семейната сбирка на семейството ми
- Разбира се – съгласи се министъра –А сега сигурно ще ти е интересно да чуеш новините от последните месеци.
avatar
Янка Хейл
Заместник Министър на Магията
Заместник Министър на Магията


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Кабинетът на министъра

Писане by Принцеса Блеър on Сря Юни 10, 2009 3:09 pm

Блеър беше твърдо решена да разговаря с министъра. Трябваше да разбере какво знае за нея и защо й помага. Докато вървеше по коридора за миг се разколеба "Дори и да го питам...защо да ми казва истината."
Всъщност принцесата проявяваше интерес към този мъж и искаше да го срещне отново - той беше различен и успяваше да съблани всяка жена ако пожелаеше. Той беше като нея...това я побъркваше по някакъв странен начин, никога не се беше чувствала така. Знаеше само, че трябва да го види отново.
Беше почти до кабинета му, когато видя от него да излиза красива елегантна жена. "Естествено" - усмихна се лукаво принцесата - "Винаги са красавици". Доближи и почука на вратата...

_________________
XoXo

Върнете се в началото Go down

Re: Кабинетът на министъра

Писане by ???? on Сря Юни 10, 2009 5:34 pm

Фьортедо тъкмо бе изпратил Янка до вратата, когато на нея отново се почука. " Сигурно Хейл е забравила да ми каже нещо", помисли си графът. Отиде и отвори. Стъписа се, но в погледа му пролича някакво задоволство от ситуацията.
- Влезте г-це Блеър. Не ви очаквах.
– В неудобен момент ли идвам - попита жената и влезна в стаята.
– Ни най-малко. Всъщност се чудех кога пак ще се видим, все пак трябваше да занеса совата си при вас - тоя я огледа нахално, а в погледа му пролича някаква зловеща кръвожадност, сякаш не бе човек, а звяр. Блеър потръпна леко, но това не беше страх. - Кажете какво Ви води насам? - навън времето се влошаваше. Чуваше се далечен гръм, а през прозореца можеха да се видят светкавиците в смрачаващото се небе. Фьортедо покани жената да седне на един стол пред бюрото му, а той самият се подрпя на него.
- Исках да поговорим. Имам някои въпроси към Вас.
- Относно родителите Ви? - графът я гледаше без да примигва, с поглед не много по-различен от времето навън.
- Да, няма да Ви питам как разбрахте. Вече ми е ясно - леко хладно и все пак със задоволство отвърна тя. Графът отново усети нейната сила и привлекателност, които му въздействаха особено.
- Надявам се, този път няма да се опитвате да насочвате пръчка към мен? - в думите на Фьортедо звучеше повече съжаление, отколкото интерес.
– Тогава не бяхте уплашен, да не би сега да сте?
- Ни най-малко...всъщност да Ви призная, това ме привлича. - отвърна графът, но този път без усмивка. Бе сериозен. - да не забравяме, че ние имаме много общо.
– Нима?
- Да, всъщност знаете ли...министерството затваря след малко.
- И трябва да тръгваме? Така ли се опитваме да избягате от въпросите, които исках да Ви задам - попита Блеър изпълнена с гняв, като се изправи и застана директно срещу него. В очите и проблясна същата тази зловеща хищност, която вече явно личеше при граф Фьортедо. Бе готова да му се нахвърли и да го разкъса. Министърът не каза нищи, но отговори на предизвикателната реакция. Усмивката му бе особена, очите му присвити.
– Не, бъркате, оставаме тук, мястото е сигурно за задаване на въпроси! - той замахна с пръчката. Пердетата на прозореца се събраха. В стаята настана полумрак. През процепите се виждаха светлините от светкавиците. Стените вибрираха от гръмотевиците, прозорците тропаха от силният дъжд и вятър...
В този момент проникна светлина, идваща от отворената вртата. На прага стоеше Янка Хейл.
– Аз,... - продума тя.
– Ако искаш влез - чу се тих гласът на графа - стига и г-ца Блеър да няма нищо против. Янка Хейл е невероятен човек и много умен министър. - обърна се той към принцесата и допълни към Хейл - Но аз съм пазител на Тайната и ще трябва да пренастроя паметта ти след това. Такива са правилата.
- Нямам нищо против - отвърна Блеър като огледа Хейл, която и бе направила впечатление при разминаването им.
Янка Хейл се поколеба за миг. Това което видя и разбра при внезапното си посещение не бе неочаквано, всъщност винаги го бе подозирала. Изпитваше малко страх, но сякаш нещо в тези двама души я подтикваше да влезе. Не бе от нерешителните хора. Огънят на желанието и любопитството бе запален в нея и пролича в погледа и изражението на лицето и, надделя над разума и тя влезе. - Приемам условията на Тайната. - Вратата зад нея бавно се затвори...

????
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: Кабинетът на министъра

Писане by Принцеса Блеър on Чет Юни 11, 2009 8:01 am

Още като прекрачи прага на кабинета, Блеър почувства странна жажда за кръв, която не беше чувствала от години. Този мъж я побъркваше и оставаше без дъх всеки път когато бяха насаме. Но тя не се страхуваше от него, напротив - с графа се чувстваше истински вампир, сетивата й се изостряха и тя беше неконтролируема. Никой друг не й действаше по този начин.
Не знаеше докъде ще стигне ако вратата не се бе отворила и не беше влезнала същата жена, с която се бе разминала преди минути:
– Аз... - продума тя.
– Ако искаш влез - чу се тих гласът на графа - стига и г-ца Блеър да няма нищо против. Янка Хейл е невероятен човек и много умен министър. - обърна се той към принцесата и допълни към Хейл - Но аз съм пазител на Тайната и ще трябва да пренастроя паметта ти след това. Такива са правилата.
- Нямам нищо против - отвърна Блеър
- Какво става тук? - попита жената след като влезе
- Нека г-ца Блеър да ти обясни - графът се усмихна и остави принцесата да разкаже всичко на неочаквания посетител. Тя сподели историята си – за ужасната смърт на родителите й, за самодивите, които са я отгледали и за клетвата, която беше завладяла целия й живот: да намери убиеца на семейството си.
- О, Боже! Кой е посмял да Ви стори това?! - жената беше видимо ужасена от съдбата на Блеър.
- Нямам представа! Знам само, че човекът е много силен магьосник! – каза принцесата с тъга и безсилие в гласа си
- Волдемор! Само той е способен на такава подлост! - заключи новодошлата
- Не, Хейл, не може да е той! Той не се занимава с вампири! Мисля, че е някой, който има интерес родителите на г-ца Блеър да изчезнат... някой, който пази мрачна тайна и не иска тя да излезе наяве – министърът беше убеден, че е някой от висшето общество
- Убиецът е бил поразен от „вавилонски огън”. Ако е бил от висшето общество трябва да е съобщено, че е бил ранен... – Блеър беше убедена в думите си
- ...Или умрял – заключи другата дама в стаята
„Умрял?!” – лечителката никога не се беше сещала, че убиецът на баща й може да е вече покойник. Всичките тези години упорито търсене и толкова дадени жертви, за да проумее, че всичко може да е било напразно?!
- Не може да е мъртъв! Аз трява да го убия! – Блеър почувства невероятна ярост, която се увеличаваше с всяка минута. Бурята беше в разгара си – вятърът се удряше в прозорците и свистеше между вратите на министерството, дъждът биеше по покрива и принцесата разбра, че е дошъл момента да се преобрази...

_________________
XoXo

Върнете се в началото Go down

Re: Кабинетът на министъра

Писане by Принцеса Блеър on Чет Юни 11, 2009 9:02 am

Блеър никога не се беше чувствала така – беше освободила толкова дълго време таена злоба и болка. Беше като преродена...Огледа се. Намираше се на непознато място. До нея имаше две безпомощни тела. „Какво става? Къде съм?” Принцесата стана и се огледа. Изведнъж толкова мисли нахлуха в главата й. Спомни си, че беше с графа и с една жена...Сега те лежаха безпомощни на пода. Блеър се приближи към тях. Имаха рани по цялото тяло. „Какво е станало тук?! Какво съм направила?!” Тя бързо извади от джоба си магическата пръчка и няколко билки. Замахна с нея към тях и те засияха. Превърза всичките им рани и зачака.
След няколко минути графа се размърда:
- Графе, какво се случи?!
- Блеър, Блеър.... – усмихна се графа – Не мислех, че ще ме оставиш без дъх, малката. Явно си доста силна. Подцених те
Тя не разбираше какво става и попита отново:
- Но какво съм направила?!
- Нищо лошо, спокойно – той се изправи внимателно й отиде до нея – Сега се чувстваш освободена, нали?
Тя нищо не разбираше, нищо не помнеше, беше в безизходица.
- Мисля, че трябва да я отведем в „Свети Мънго” – отбеляза графа като посочи жената на пода.
- Не! Тя е добре. Нека всичко да остане в тази стая!
- Спокойно, принцесо! Тя няма да помни нищо като се събуди. Тайната отново ще се знае само от мен и теб – той я погледна лукаво и продължи – Знам кой е убил баща ти. Обещавам ти да му отмъстя. Сега настани госпожица Хейл в „Свети Мънго”, а утре ще дойда до домът ти да ти разкажа всичко.
Лечителката се чувстваше подвластна на министъра и дори и да не искаше не можеше да не изпълни заръката му. Тя отиде до жената и с едно щракване се магипортира в „Свети Мънго”

_________________
XoXo

Върнете се в началото Go down

Re: Кабинетът на министъра

Писане by Принцеса Блеър on Съб Юни 13, 2009 3:37 pm

Денят беше топъл и лек вятър подухваше листата на дърветата. Всички се поздравяваха с усмивка в министерството, с изключение на една забързана и притеснена дама унесена в свои мисли – лечителката от „Свети Мънго”
Блеър почука на вратата и побърза влезе в кабинета на министъра преди дори да чуе и звук. Министърът седеше на бюрото си и попълваше някакви документи:
- Здравей! Точно мислех да намина у вас да видя как си...Усети ли луната вчера – той се прокрадна зад нея като сянка
- Имаме проблем – Блеър седна безпомощно на един стол. Министърът усети безпокойствоето й и попита тревожно:
- Блеър, какво си направила – той се доближи до нея и я погали по косата – Уби ли някой? – в гласът му се усети задоволство
- По-лошо...направих го вампир
Мъжът се отдръпна стреснато, но Блеър се изправи и го погледна право в очите:
- Направих вампир, директора – Сириус Блек.
Графът се сепна. Не можеше да повярва. От всички магьосници тя бе избрала един от най-силните и му беше дала невероятна мощ
- Не знаеш какво си направила, малката – тонът му беше сериозен и някак студен. Блеър не искаше, но трябваше да продължи докрай:
- Това не е всичко...Мисля че съм бременна. Ще имам дете от него...

_________________
XoXo

Върнете се в началото Go down

Re: Кабинетът на министъра

Писане by ???? on Пон Юни 22, 2009 3:34 am

– Всички документи са стриктно подготвени. Остава само да подпишем и обединението между Германия и Англия е цялостно. - графът бе умислен - Между другото, тази нощ получих информация, че част от масовите магипортации, извършвани на наша територия, са били извършвани от върколаци.
– Това е ужасно. И при нас напоседък се регистрират незаконни магипортации и незнаем какво да очакваме.
Двамата мъже взеха по едно перо, готови да подписват.
- Съзнавате, че Германия ще мине под лоното на английското министерство след вашият подпис, нали? - обърна се към Мюлер, Фьортедо.
- Да, напълно. - кимна германският канцлер и положи подписа си. - Ето, оттук нататък мога да полчувам директни заповеди от Вас.
– Казвай ми Тед. Не забравяй, че преди всичко сме приятели, а общатата идея ни обединява.
Мюлер се усмихна, стисна ръката на Фьортедо - Аз заминавам, за да уреждам въпросите в страната, ще поддържаме връзка и успех - той облече сакото си и излезна от офиса.

????
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: Кабинетът на министъра

Писане by Тейлър Суифт on Вто Юни 23, 2009 9:21 am

Черно,лъскаво Порше паркира пред Министерството
на магията.Перфектно оформените къдрици на Тейлър първи се подадоха от
вратата на колата след това краката й.Беше със съвършена фигура.Тя
хлопна безшумно вратата и с бързи,грациозни крачки влезе в огромното предверие на министерството.Парфюмът й се разнесе в него.Не остана
незабелязана.Чаровната усмивка не слезе от лицето й.Идеята й беше да се
представи на Министъра,за който явно щеше да работи и да се настани в
щабквартирата на аврорите.С лекота се понесе из коридора,когато стигна
внушителната врата.Наклони глава така,че косата й да падне привидно до
пъпчето й.Почука два пъти,от вътре се чу ясен мъжки глас,канещ я да
влезе.Със същата грация тя отвори вратата и се приближи внимателно:
-Добър ден!-казах Тейлър и огледа обстановката с изпитателни сини очи.Прекрачи прага,министъра също така изпитателно я огледа,в пълни детайли.
-Добър ден,вие сте?-учтиво,но с хищнически поглед каза той
-Тейлър Суифт,аврор в министерството,нова съм,исках да се запозная с
началникът си и да се представя лично...-тихо обясни Тейлър и кадифеният
й глас се разнесе в помещението.Не знаех,какво да допълня,освен да се извиня за притеснението.
-Извинете за притеснението,просто преди да се "нанеса",така да се каже в щаб квавртирата на аврорите реших да Ви се представя,е,ако ме извините,ще тръгвам.-със същият делови глас обесни тя и изчака разрешението на Графа.

Върнете се в началото Go down

Re: Кабинетът на министъра

Писане by ???? on Вто Юни 23, 2009 5:55 pm

Фьортедо кимна и каза:
– За нас в Министерството на Магията ще е огромно удоволствие да имаме красив аврор като Вас. Все пак внимавайте, работата е опасна. - той задържа хищния си поглед върху нея, сякаш преценявайки я - ако имате проблем или нужда от помощ, винаги може да се обръщате към мен. Желая Ви приятна работа.
След тези думи графът се усмихна леко, след което отвори врата, за да може Тейлър Суифт да излезе. Тя тъкмо бе прекрачила прага, когато той отново проговори:
– Разрешете да отбележа, че ухаете великолепно.
– Благодаря Ви. - отвърна жената и продължи по коридора, а министърът затвори вратата след нея.

????
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: Кабинетът на министъра

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите