В момента е: Сря Дек 12, 2018 9:57 pm

Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възмжно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате се да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

Тази форум система използва cookies, за да записва информация на вашия компютър. Тези cookies не съдържат никаква информация за вас; използват се само за да подобрят функционалността на форумите. Мейл адреса ви се използва само за потвърждение на детайлите по регистрацията и паролата ви (и за изпращане на нови пароли, ако случайно забравите текущата си).

Избирайки Съгласен съм... вие приемате горепосочените условия
1. Официалният език на форума е бълграския и не се тулерира писането на латиница.2. Препорачително е да пишете в РП (описвате какво прави героя ви - 3л и 1л)3. Нямате право да обиждате никого ! Всяка тема или мнение с такава цел ще бъде изтривана!4. Не се допускат расистки изрази обиждащи други раси или различните хора !5. Името на героя ви трябва да е магическо. Консултирайте се с админситратора за смяна.6. Нямате право да побликувате каквито и да е адреси или връзки към други сайтове !7. Отправянето на заплахи е недопустимо и се наказва много строго !8. Аватара ви не трябва да съдържа нищо обидно и расиско !9. Уважавайте всички във форума и се отнасяйте към тях добре дори и да не сте съгласни с тях.10. Най-важното правило забавлявайте се и следвайте всикчи други правила погоре!

ПРЕДУПРЕЖЕНИЕ: ИЗБЕРЕТЕ СИ МАГИЧЕСКО ИМЕ, КОЕТО НЕ Е ОТ КНИГИТЕ ( ВСЕ ПАК СМЕ ТУК ЗА ДА НАПРАВИМ СОБСТВЕН МАГИЧЕСКИ СВЯТ). НАПИШЕТЕ ГО НА БЪЛГАРСКИ ЗА ДА СПЕСТИТЕ ТРУДА НА АДМИНИТЕ. АКО СМЯТАТЕ САМО ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ И ДА НЕ ПРАВИТЕ НИЩО, ПО ДОБРЕ НЕ ГО ПРАВЕТЕ, НЯМА СМИСЪЛ.