Хогуортс
важно е ! Добре дошли в света на Хари Потър ! Имате възможност да се регистрирате и да бъдете пълноправен член на магическия свят. Следвайте стъпките в темата "начало" ,за да имате официален герой. (рекламите ще изчезнат, веднага след като влезете в регистрацията си) За сега виджате само някой форуми, но след като направите стъпките ще се покажат всичките важно е !

Румъния, Брашов, ул. Скънтея 25

Go down

Румъния, Брашов, ул. Скънтея 25

Писане by ???? on Сря Юни 03, 2009 2:17 pm

Домът на принцеса Блеър...

????
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: Румъния, Брашов, ул. Скънтея 25

Писане by Принцеса Блеър on Сря Юни 03, 2009 2:29 pm

Очаква се една принцеса да живее в лукс и разкош. В огромен замък с много зали и коридори и около нея постоянно да се суетят слуги. Но тази принцеса живееше в малко апартаментче, в покрайнините на града - без слуги, само с 3-4 стаички. От вратата се влизаше в малко холче с големи дивани и пухкав килим пред камината, на който обикновено винаги лежеше котката й – Сузи. Точно до него се намираше малка кухня с маса и столове за хранене. В спалнята имаше пухкаво легло с много възглавници. Но най-интересната част беше черната абаносова врата от спалнята, която винаги беше заключена и в която Блеър прекарваше може би цялото си време. Там имаше само старо бюро с много документи, голяма библиотека, заемаща цялата стена и препълнена с стари и прашни книги, както и малък черен ковчег с гравиран на румънски златен надпис: Блеър Хабсбърг

Върнете се в началото Go down

Re: Румъния, Брашов, ул. Скънтея 25

Писане by Принцеса Блеър on Сря Юни 03, 2009 2:30 pm

Блеър не беше от момичетата, които тръпнеха в очакване за вълшебния бал. Но днес беше различно – от тази среща зависеше всичко. Трябваше да спечели доверието на висшето общество в магическия свят. Искаше да се издигне, да се събере нужната власт и да унищожи убийците на родителите й.
Тя среши старателно косите си. Облече красива бяла рокля, падаща нежно надолу, като очертаваше всяка извивка на прекрасното й тяло. Докато слагаше бял еделвайс в косата си чу шум от камината.
- Явно упойката, която сте ми дали е била доста силна, милейди! Не бях забелязал колко сте красива всъщност – каза учтиво Чарлс без да скрива възхищението си и пристъпи леко напред.
- Благодаря Ви! Но има проблем. Аз съм мъгалокръвна, а знам, че балът е само за чистокръвните. Надявам се домакинът да няма нищо против.
- Графът? Не, разбира се! Хайде, да тръгваме вече.
Чарлз хвана прекрасната си дама под ръка и двамата изчезнаха в камината….

Върнете се в началото Go down

Re: Румъния, Брашов, ул. Скънтея 25

Писане by Принцеса Блеър on Съб Юни 13, 2009 2:29 pm

Луната беше по-различна тази нощ. Беше пълна, обгърната с червен прах и светеше невероятно ярко. Блеър лежеше в леглото и не можеше да заспи. Всичко се случваше толкова бързо и тя не можеше да прецени кое е истина и кое лъжа. Трябваше да говори с графа и да разбере какво става с нея. Какво точно се беше случило в министерството.
Но сега....сега изпитваше жажда за кръв. Тези моменти бяха най-тежките за един вампир. Искаше да усети как топлата кръв се докосва до езика й и как изпада в екстаз от вкуса й. Обичаше човешката кръв – това беше най-невероятното у всеки човек. Вкусът й беше различен, като характерите при хората. Когато човекът беше страхлив, беше солена, но когато характерът бе силен – тя бе сладка, толкова сладка, че Блеър трябваше да изсмуче всяка капка от нея. Изведнъж на вратата й се позвъни. Тя стана бързо: „Дано да е графът. Имам нужда от някого, с който да преодолея този момент”.
Отвори вратата и изненадата й беше очевидна:
- Директоре?! Не е ли малко късно за посещения – Блеър се опитваше да изглежда обидена от посещението, но не успя да скрие усмивката си
- Извинете ме, но имам новини. Мисля, че графа знае повече отколкото Ви казва. Мисля, че той знае кой е убиецът на родителите Ви...
Блеър не го слушаше. Беше се концентрирала върху врата му. Толкова нежен и красив...
- Перфектен е! – прекъсна го тя
- За какво говорите? – попита мъжът в недоумение
- Вратът Ви...Перфектен е...
Принцесата се доближи до Сириус и мина с ръка по врата му – Толкова перфектен... – тя се обърна бързо и се отдалечи
- Извинете ме, директоре! Днес не съм на себе си!
- Мисля, че знам какъв е проблемът Ви! Вие сте вампир, а като такъв имате нужда от кръв...
Но тя го прекъсна остро:
- Моля, вървете си! – жената застана с гръб към директора и се загледа в светлинките през прозореца
Той знаеше какво става, знаеше, че тя е опасна, но не го беше страх. Единственото, което искаше е да я има. Той я погледна – на лунна светлина беше още по-красива. Бялата, леко прозрачна нощница разкриваше цялото величие на осанката й. Той застана зад нея и й прошепна в ухото:
- Вече ме пленихте, принцесо! Какво следва!
Тя се обърна и устните им се сляха. Мъжът усети как тялото му ще експлоадира от адреналина. За миг Блеър се откъсна й бавно продължи надолу. Сириус знаеше какво го очаква и беше готов това да стане. Усети устните й по врата му, толкова нежни, не искаше този момент да свършва...но изведнъж невероятна болка прониза главата му.....

_________________
XoXo

Върнете се в началото Go down

Re: Румъния, Брашов, ул. Скънтея 25

Писане by Сириус Блек on Съб Юни 13, 2009 3:09 pm

Болката беше ужасяваща ... умопомрачаваща. Сириус не можеше да се движи. Устните на принцесата бяха дълбоко впити във връта му. Усещаше как кръвта му изтича. Прилошаваше му. Блеър трябваше да спре.. щеше да го убие. Бореше се, но беше трудно. Толкова замайващо.. размазано. Устните й не се отделяха. Причеря му.. усети как силите го напускат. Свлече се бавно и Блеър го направи. Изгуби съзнание...
Очите на Сириус автоматично се отвориха някак по-енергично и по-живо от всякога. Беше отпаднал. Какво беше станало. Блеър се беше надвесила над него. Очите й бяха някакв по-странни, по-угрижени и светли. Блек се надигна бавно и осъзна, че всичко става толкова лесно. Сякаш беше спал цял ден и се чувстваше чудесно.Устните му се разтегнаха в усмивка.
- Ти ? Защо не ме довърши? - заговори тихо и сънливо.
- Да речем, че ми трябваш жив - подсмихна се принцесата и го погледна миловидно.
- Сега... аз съм вампир? - мисълта беше страшна, чудовищна, но и примамваща и завладяваща. Винаги щеше да е млад, винаги щеше да е бодър, нямаше да яде повече.. предимствата да си вампир.
- Технически, да. - рече Блеър. Огледалото отсреща беше голямо и на него се виждаха Сириус, принцесата и цялата стая. Лицето и вобще целия външен вид на професора се беше променил. Беше станал по-привлекателен и красив. Отново характеристика на вампирите.. и другото беше бял. Вече нямаше да може да се измъкне. Другата странна и моментално забележима черта беше това, че искаше кръв.. Беше превъзбуден още от вида на своята, кяото още се стичаше по врата му. Сред всичките промени беше видял и мълчаливата сега, лечителка. Колко беше развълнуван. Гледаше го със страстен поглед.
- Как ще обясня на учениците и хората вида си ? - попита шепнейки.
- Ще измислиш нещо. - гласа й го примамваше. Възбуда обхвана тялто му. Нямаше връщане.. всичко беше започнало. Хвана ръката й я дръпна. Блеър се пъзна и падна в прегръдките му. Нямаше по-страхотен момент...

***********

Сириус се сабуди опиянен. Беше съвсем леко изморен.. изтощен. Тази жена беше огнена. Точно както му каза и графа. Привличаше го.. даже сега повече от преди. А факта, че беше вампир също го вълнуваше. Размислите, че няма да умре или остарее бяха доста сполучливи. Харесваше му. Блеър лежеше до него и беше впила поглед, а Сириус със задоволство проследяваше тялото й...
avatar
Сириус Блек
Директор, преп-л Трансфигурация и рък-л на "Грифиндор"
Директор, преп-л Трансфигурация и рък-л на


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Румъния, Брашов, ул. Скънтея 25

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите