Хогуортс
важно е ! Добре дошли в света на Хари Потър ! Имате възможност да се регистрирате и да бъдете пълноправен член на магическия свят. Следвайте стъпките в темата "начало" ,за да имате официален герой. (рекламите ще изчезнат, веднага след като влезете в регистрацията си) За сега виджате само някой форуми, но след като направите стъпките ще се покажат всичките важно е !

Уроци за 6 курс

Go down

Уроци за 6 курс

Писане by Сириус Блек on Съб Юни 13, 2009 10:28 am

Класната стая беше доста голяма, като се имаше в предвид, че побираше цели 4 дома. Имаше множество широки прозорци, пръснати по едната стена. Рядко бяха затворени и винаги от тях се понасяше свежия сутрешен въздух. Най-отзад имаше няколко огромни шкафове, които стигаха чак до тавана. По тях бяха наредени всеразлични животни, птици и растения, служещи за часовете...


Последната промяна е направена от Сириус Блек на Пон Юни 15, 2009 2:53 am; мнението е било променяно общо 1 път
avatar
Сириус Блек
Директор, преп-л Трансфигурация и рък-л на "Грифиндор"
Директор, преп-л Трансфигурация и рък-л на


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Уроци за 6 курс

Писане by Сириус Блек on Нед Юни 14, 2009 12:12 pm

Сириус беше искрено щастлив и готов за първия ден за новата година. Новината, че ще става баща го беше оживила доста, а и това, че беше вампир си имаше свойте плюсове. Не се чувстваше уморен и преподаването щеше да бъде много по-лесно. Първият час за годината щеше да бъде с 6 курс. Вече бяха пораснали и не се държаха, като малки лоши първокурсничета и това караше професора да се гордее. Блвк се беше запътил към кабинета по Трансфигурация с ясната цел да предаде урока по възможно най-добрия начин. Вървеше по тихоте и безмълвени коридори.. всичко спеше.
Кабинета беше на петия етаж и не му отне много време за да стигне.Там слънцето грееше най-ярко, но не така,че да ви убие от жега.. а и на Сириус вече не му влиаше. Кабинета беше празен, като коридорите. Ор широко отворените прозорци се понасяше страхотен бриз, а небето погледната от там приличаше на огромно синьо море, готово да се разлее на Хогуортс. Директора стоеше за кратко на бюрото си и размишляваше. Месецът беше протекъл идеално. Ако винаги беше такъв.. една страшна мисъл протече през ума му. Изпитваше огромна нужда да ухапе някой. Всеки врат го примамваше необратимо много. След малко в стаята влезе Том Ридъл - строен и слаб младеж. Жаждата за кръв беше умопомрачаваща. Нямаше как да се спре н оне можеше да ухапе ученик. Едва от няколко дни имаше новите си сили,а вече беше способен да се движи супер бързо. Какво ли още щеше да открие? Сега трбяваше да се съсредоточи и да се въздържи.
- Здравейте ученици! - толкова много кръв имаше в стаята. Щеше да го засити.. беше опасно.
- Днес ще трябва да поговорим за човешките трансфгурации. Какво учихме в последния урок в 5 курс има определени законодателни мерки, които спират насилствената трансифгурация. Това няма да разискваме много, ами ще с е отправим към новия урок. - желанието за кръв понамаля.Контрола за сега дейтсваше.
- тази година ще се учим да променяме външния си вид. Това е доста труднчико, за което и сами се досещате. Да кажем, че изисква свойте правила. Урока е теоритичен и преди да се опитваме да правим каквото и да е, ще трябва да научим всичко перфектно. Все пак всичко крие рискове. Искам да прочетете урока и да се приготвите за следващия път, когато ще пристъпим към действие.
avatar
Сириус Блек
Директор, преп-л Трансфигурация и рък-л на "Грифиндор"
Директор, преп-л Трансфигурация и рък-л на


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите