Хогуортс
важно е ! Добре дошли в света на Хари Потър ! Имате възможност да се регистрирате и да бъдете пълноправен член на магическия свят. Следвайте стъпките в темата "начало" ,за да имате официален герой. (рекламите ще изчезнат, веднага след като влезете в регистрацията си) За сега виджате само някой форуми, но след като направите стъпките ще се покажат всичките важно е !

Кабинета на директора

Go down

Кабинета на директора

Писане by ???? on Съб Юни 13, 2009 4:30 pm

Кабинетът на директора Сириус Блек...

????
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: Кабинета на директора

Писане by ???? on Съб Юни 13, 2009 4:31 pm

Бяха минали не повече от петнадесет минути и министърът вече бе по коридорите на Хогуортс. Училището бе празно и притихнало. Неговите бързи стъпки отекваха в тишината. Не след дълго вече се намираше в кабинета на директора. Още с влизането си усети промяната. Директорът не бе човек, а много мощен вампир. Това не се понрави на министъра, но в него все още оставаше надеждата, че Блек преди всичко бе добър човек. Причината заради която бе дошъл бе съвсем друга.
– Сириус, здравей. Виждам, че си се променил.
– Да, да речем, че в отношенията с г-ца Блеър настипиха някои промени.
- И то какви?! - отвърна с хладна усмивка министърът.
– Какво искаш да кажеш?
– Тя е бременна, Сириус, бременна..

????
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: Кабинета на директора

Писане by Сириус Блек on Нед Юни 14, 2009 1:57 am

- Шегуваш се? - попита с ококорено очи мъжа. Нямаше по-страннен момент от този. Смяташе, че всичко това е някаква измислица на графа.
- Истина е. - каза съвсем спокойно министъра и се взря в подобренията на Сириус. Явно не му харесваше, че Блек е станал вампир.. Той стоеше вцепенен от новината и чакаше някакъв признак или вобще мъжда пред него да проговори Но той не го направи.
- Е, мисля, че и сам ще преосмислиш какво точно си направил! - рече ясно, а гласа му излъчваше хладнина. Тишината обхвана стаята,а министъра се запъти към вратата.
- Е, довиждане. - вратата се трясна. В Сириус се сблъскаха хилдяди емоции. Не знаеше как би реагирал в такъв момент. Никога не беше мислил за този миг..
- Ще ставам баща .. - само това можеше да каже. Знаеше, че Пророчески вести вече са по следите на новини и не след дълго щяха да открият и тази. Блек обаче не смяташе се крият това. Защо биха го правили?
avatar
Сириус Блек
Директор, преп-л Трансфигурация и рък-л на "Грифиндор"
Директор, преп-л Трансфигурация и рък-л на


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Кабинета на директора

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите